Gebze’deki Akademi Lise, yakında faaliyete geçecek!

Eğitim 29.10.2020 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’deki Akademi Lise, yakında faaliyete geçecek!

Tüm imalat çalışmalarının tamamlandığı Gebze’nin ikinci akademi lisesi, yakın zamanda Osman Yılmaz Mahallesinde Gebze’deki gençlere hizmet verecek   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gebze’de hali hazırda lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise’den bir yenisi daha hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Büyükşehir, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi üzerinde bulunan binayı Akademi Lise’ye dönüştürdü. Tüm imalatların tamamlandığı bina yakın zamanda Gebze’nin gençlerine hizmet vermeye başlayacak.   TÜM İMALATLAR TAMAMLANDI, TEMİZLİK YAPILACAK Çalışmalar dahilinde Yapı Kontrol Daire Başkanlığı, bina dışı ve içerisindeki tüm imalatları tamamladı. 5 bin metrekare alanı ile akademi liseye dönüşen bina da kabul süresinin bitiminden sonra temizlik çalışması yapılacak. Binaya daha sonra eğitim ve diğer etkinliklerin gerçekleştirilebilmesi için malzeme temini gerçekleştirilecek.   10 KATLI BİNADA 14 DERSLİK OLACAK Gebze’ye yapılan ikinci Akademi Lise, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde hizmet verecek. 5 bin metrekarelik bina, 2 bodrum, zemin kat, asma kat, 6 normal kat ve çatı katı olmak üzere 10 kattan oluşuyor. Eğitim verecek olan Akademi Lise içinde 14 derslik bulunuyor. Bunun yanı sıra bina içinde 115 metrekarelik spor salonu, 100 kişilik konferans salonu, kütüphane, bilgisayar salonu, oyun odası, 2 adet dinlenme salonu, fuaye alanı, wc-duş, mutfak, depolar, 2 adet divane ve yönetici ile eğitim personeli odaları hizmet verecek.  

Tüm imalat çalışmalarının tamamlandığı Gebze’nin ikinci akademi lisesi, yakın zamanda Osman Yılmaz Mahallesinde Gebze’deki gençlere hizmet verecek

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gebze’de hali hazırda lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise’den bir yenisi daha hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Büyükşehir, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi üzerinde bulunan binayı Akademi Lise’ye dönüştürdü. Tüm imalatların tamamlandığı bina yakın zamanda Gebze’nin gençlerine hizmet vermeye başlayacak.

 

TÜM İMALATLAR TAMAMLANDI, TEMİZLİK YAPILACAK

Çalışmalar dahilinde Yapı Kontrol Daire Başkanlığı, bina dışı ve içerisindeki tüm imalatları tamamladı. 5 bin metrekare alanı ile akademi liseye dönüşen bina da kabul süresinin bitiminden sonra temizlik çalışması yapılacak. Binaya daha sonra eğitim ve diğer etkinliklerin gerçekleştirilebilmesi için malzeme temini gerçekleştirilecek.

 

10 KATLI BİNADA 14 DERSLİK OLACAK

Gebze’ye yapılan ikinci Akademi Lise, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde hizmet verecek. 5 bin metrekarelik bina, 2 bodrum, zemin kat, asma kat, 6 normal kat ve çatı katı olmak üzere 10 kattan oluşuyor. Eğitim verecek olan Akademi Lise içinde 14 derslik bulunuyor. Bunun yanı sıra bina içinde 115 metrekarelik spor salonu, 100 kişilik konferans salonu, kütüphane, bilgisayar salonu, oyun odası, 2 adet dinlenme salonu, fuaye alanı, wc-duş, mutfak, depolar, 2 adet divane ve yönetici ile eğitim personeli odaları hizmet verecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.