19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’deki Halk otobüsü çukura düştü!

Gebze 10.10.2020 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’deki Halk otobüsü çukura düştü!

Gebze'de gece başlayan ve aralıklarla sabah saatlerine kadar devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Gebze Belediyesi ekipleri sağanak nedeniyle suyla kaplanan yollarda tahliye çalışması yaparken, olası su baskınları için de önlem aldı. Beylikbağı-Gebze hattında çalışan bir özel halk minibüsü, çukura düştü. Minibüs, vinç yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı. KAYNAK: KOCAELİ KOZ GAZETESİ

Gebze'de gece başlayan ve aralıklarla sabah saatlerine kadar devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Gebze Belediyesi ekipleri sağanak nedeniyle suyla kaplanan yollarda tahliye çalışması yaparken, olası su baskınları için de önlem aldı. Beylikbağı-Gebze hattında çalışan bir özel halk minibüsü, çukura düştü. Minibüs, vinç yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı.

KAYNAK: KOCAELİ KOZ GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.