Gebze’deki kuaförlerde HES Kodu zorunluluğu yok

Gebze 23.11.2020 - 18:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’deki kuaförlerde HES Kodu zorunluluğu yok

Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik İzmit’teki kuaför ve güzellik salonlarına HES kodu olmayanın girememesi kararına açıklık getirerek, “Gebze Berberler ve Kuaförler Odası’na bağlı esnaflarımızda HES Kodu uygulaması yapılmayacak” dedi. Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar’ın aldığı İzmit’teki kuaför ve güzellik salonlarına HES kodu olmayanın girememesi kararına tepki gösterdi. Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar Kocaeli’nde artan koronavirüs vakalarının göz önüne alınarak vaka artışının önüne geçmek için Kocaeli’ndeki kuaför ve güzellik salonlarına HES Kodu uygulaması başlattı. Söz konusu kararla birlikte İzmit’teki kuaför ve güzellik salonlarına HES kodu olmayanlar giriş yapamayacak. Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik de alınan karara gazetemize özel yaptığı açıklamalarla tepki gösterdi. ESNAF ZATEN ZORDA Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Şu anda bize İçişleri Bakanlığı’ndan HES Kodu talimatı gelmedi. Gebze Berberler ve Kuaförler Odası’na bağlı esnaflarımızda HES Kodu uygulaması yapılmayacak. Pandemi dönemi sebebiyle zaten zorda olan esnaf alınan bu kararla daha da zora girecek. Esnaflar bir bir kepenk kapatırken alınan bu karar yanlıştır.”

Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik İzmit’teki kuaför ve güzellik salonlarına HES kodu olmayanın girememesi kararına açıklık getirerek, “Gebze Berberler ve Kuaförler Odası’na bağlı esnaflarımızda HES Kodu uygulaması yapılmayacak” dedi.

Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar’ın aldığı İzmit’teki kuaför ve güzellik salonlarına HES kodu olmayanın girememesi kararına tepki gösterdi. Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar Kocaeli’nde artan koronavirüs vakalarının göz önüne alınarak vaka artışının önüne geçmek için Kocaeli’ndeki kuaför ve güzellik salonlarına HES Kodu uygulaması başlattı. Söz konusu kararla birlikte İzmit’teki kuaför ve güzellik salonlarına HES kodu olmayanlar giriş yapamayacak. Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik de alınan karara gazetemize özel yaptığı açıklamalarla tepki gösterdi.

ESNAF ZATEN ZORDA

Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Şu anda bize İçişleri Bakanlığı’ndan HES Kodu talimatı gelmedi. Gebze Berberler ve Kuaförler Odası’na bağlı esnaflarımızda HES Kodu uygulaması yapılmayacak. Pandemi dönemi sebebiyle zaten zorda olan esnaf alınan bu kararla daha da zora girecek. Esnaflar bir bir kepenk kapatırken alınan bu karar yanlıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.