Gebze’deki kuyumculara yeniden düzenleme geldi

Gebze 03.04.2020 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’deki kuyumculara yeniden düzenleme geldi

Gebze bölgesinde bulunan kuyumcuların çalışma saatlerinde yeniden bir düzenlemeye gidildi. Daha önce çalışma saatlerinde değişikliğe geçme kararı ve kapatma kararı alan  Gebze Kuyumcular Derneği Başkanı Yıldıray Turan önceki gün yaptığı açıklamada vatandaşların sağlığı açısından ikinci kez kapatma kararı aldıklarını dile getirmişti. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda corona virüsü tedbirleri kapsamında kuyumcularda çalışma saatlerinde yeniden düzenlemeye gidildi. HAFTANIN İKİ GÜNÜ AÇIKLACAK Kocaeli Valiliği’nin kararı ile bölgemizde faaliyet gösteren olan tüm kuyumcuların Pazartesi ve Perşembe günleri 12:00-17:00 saatleri arası açık, diğer günler ise kapalı olmasına karar verildi.      

Gebze bölgesinde bulunan kuyumcuların çalışma saatlerinde yeniden bir düzenlemeye gidildi. Daha önce çalışma saatlerinde değişikliğe geçme kararı ve kapatma kararı alan  Gebze Kuyumcular Derneği Başkanı Yıldıray Turan önceki gün yaptığı açıklamada vatandaşların sağlığı açısından ikinci kez kapatma kararı aldıklarını dile getirmişti. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda corona virüsü tedbirleri kapsamında kuyumcularda çalışma saatlerinde yeniden düzenlemeye gidildi.

HAFTANIN İKİ GÜNÜ AÇIKLACAK

Kocaeli Valiliği’nin kararı ile bölgemizde faaliyet gösteren olan tüm kuyumcuların Pazartesi ve Perşembe günleri 12:00-17:00 saatleri arası açık, diğer günler ise kapalı olmasına karar verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.