Gebze'deki Markette Soygun İddiası

Gebze 01.03.2017 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'deki Markette Soygun İddiası

Gebze'de bir alışveriş merkezinde marketten bıçak zoruyla para çaldığı iddiasıyla bir kadın gözaltına alındı.

  Alınan bilgiye göre, S.Ö, müşteri gibi girdiği markette kasiyerden bıçak tehdidi 750 lira alarak kaçtı. Şüpheli, daha sonra 155'i arayarak polise marketi soyan kişi olduğunu söyleyerek, teslim olmak istediğini ifade etti. Darıca'da kayınpederinin evine gelen polis ekipleri, kadını gözaltına aldı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.Ö'nün emniyetteki ifadesinde, engelli çocuğuna tıbbi medikal malzemesi aldığını ancak borcunu ödeyemediğini belirterek, soygunu bu yüzden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.   Kaynak: SonDakika.com
Gebze'de bir alışveriş merkezinde marketten bıçak zoruyla para çaldığı iddiasıyla bir kadın gözaltına alındı.

 

Alınan bilgiye göre, S.Ö, müşteri gibi girdiği markette kasiyerden bıçak tehdidi 750 lira alarak kaçtı. Şüpheli, daha sonra 155'i arayarak polise marketi soyan kişi olduğunu söyleyerek, teslim olmak istediğini ifade etti.

Darıca'da kayınpederinin evine gelen polis ekipleri, kadını gözaltına aldı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.Ö'nün emniyetteki ifadesinde, engelli çocuğuna tıbbi medikal malzemesi aldığını ancak borcunu ödeyemediğini belirterek, soygunu bu yüzden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

 

Kaynak: SonDakika.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.