Gebze’deki o parkta alkol şişelerinden geçilmiyor

Gebze 10.10.2020 - 20:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’deki o parkta alkol şişelerinden geçilmiyor

Gebze’de bulunan Yunus Emre Çamlık Parkı’nın alkoliklerin uğrak yeri olmasından dolayı vatandaşlar isyan etti. Gebze’de bulunan Yunus Emre Çamlık Parkı’nda günün her saatinde alkol içiliyor oluşundan, çocuklarıyla parka gelen vatandaşlar isyan etti. Kabahatler Kanununun 35. maddesi gereğince halka açık olan alanlarda alkol tüketmek yasak olmasına rağmen, bazı vatandaşların Yunus Emre Parkı’na gelerek alkol alması ve özellikle şişeleri ortak kullanım alanlarında bırakıp gitmeleri halkın büyük tepkisini çekti. Salgın dolayısıyla kapalı alanlardan uzak durmak isteyen vatandaşlar parkta karşılaştıkları manzara dolayısıyla “Hem parklarda alkol tüketiyorlar hem de çöplerini bırakıp gidiyorlar” diyerek yetkililere seslendi. Yetkililerden bir an önce bahsi geçen park için çare bulmaları istendi.

Gebze’de bulunan Yunus Emre Çamlık Parkı’nın alkoliklerin uğrak yeri olmasından dolayı vatandaşlar isyan etti.

Gebze’de bulunan Yunus Emre Çamlık Parkı’nda günün her saatinde alkol içiliyor oluşundan, çocuklarıyla parka gelen vatandaşlar isyan etti. Kabahatler Kanununun 35. maddesi gereğince halka açık olan alanlarda alkol tüketmek yasak olmasına rağmen, bazı vatandaşların Yunus Emre Parkı’na gelerek alkol alması ve özellikle şişeleri ortak kullanım alanlarında bırakıp gitmeleri halkın büyük tepkisini çekti. Salgın dolayısıyla kapalı alanlardan uzak durmak isteyen vatandaşlar parkta karşılaştıkları manzara dolayısıyla “Hem parklarda alkol tüketiyorlar hem de çöplerini bırakıp gidiyorlar” diyerek yetkililere seslendi. Yetkililerden bir an önce bahsi geçen park için çare bulmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.