19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'deki Samsunlular Ona Gitti

Gebze 02.05.2017 - 19:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'deki Samsunlular Ona Gitti

Kavak Belediye Başkanı  İbrahim Sarıcaoğlu  İstanbul,  Gebze ve  Bursa'da bulunan Kavaklılarla bir araya geldi. İstanbul'da bir düğün merasimine katılan Sarıcaoğlu, ardından  Gebze'deki hemşehrileri ile bir araya geldi. Sarıcaoğlu son olarak  Bursa'da bulunan Kavaklılarla bir araya geldikten sonra memleketine geri döndü. Başkan Sarıcaoğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren dernek başkanları Sarıcaoğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Eşi Narin Sarıcoğlu ile birlikte hemşehrileri ile bir araya gelen Sarıcaoğlu, "Gurbetteki hemşehrilerimiz ile her fırsatta birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi. Müjdeler verdi Sarıcaoğlu hemşehri ziyaretlerinde yapmış olduğu konuşmalarda  Kavak için müjdeler verdi. Doğalgazın çok kısa sürede ilçe ile buluşacağının müjdesini veren Sarıcaoğlu, ardından cezaevinin de temellerinin çok yakında atılacağını müjdeledi. Sarıcaoğlu, "Gurbetteki hemşehrilerimin en büyük hayali memleketlerine geri dönebilmek bununda tek imkanı  Kavak'ta göçü tersine çevirecek projeler yapabilmek. Biz bunun için mücadelemizi veriyoruz. Doğalgaz ve cezaevi tamamlandıktan sonra  Kavak'ta iş sahaları katlanarak artacak. Konut artışı zaten katlanarak devam ediyor bu projeler faaliyete geçtiğinde boş yer kalmayacak. Amacımız  Kavak'ı tamamıyla  Samsun'un parlayan yıldızı haline getirmek. Tüm hemşehrilerimizin gönlü ferah olsun  Kavak'ın önü açık çok güzel günler ilçemizi bekliyor. Ziyaretlerimiz esnasında tüm hemşehrilerimizin gözlerindeki o umut dolu ışığı ve bizlere olan sevgilerini gördüm. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum çok güzel bir ziyaret turu oldu bizim için" ifadelerini kullandı.
Sarıcaoğlu Gurbetteki Hemşehrileriyle Buluştu, System.String[]
Kavak Belediye Başkanı  İbrahim Sarıcaoğlu  İstanbul,  Gebze ve  Bursa'da bulunan Kavaklılarla bir araya geldi.

İstanbul'da bir düğün merasimine katılan Sarıcaoğlu, ardından  Gebze'deki hemşehrileri ile bir araya geldi. Sarıcaoğlu son olarak  Bursa'da bulunan Kavaklılarla bir araya geldikten sonra memleketine geri döndü. Başkan Sarıcaoğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren dernek başkanları Sarıcaoğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Eşi Narin Sarıcoğlu ile birlikte hemşehrileri ile bir araya gelen Sarıcaoğlu, "Gurbetteki hemşehrilerimiz ile her fırsatta birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Müjdeler verdi

Sarıcaoğlu hemşehri ziyaretlerinde yapmış olduğu konuşmalarda  Kavak için müjdeler verdi. Doğalgazın çok kısa sürede ilçe ile buluşacağının müjdesini veren Sarıcaoğlu, ardından cezaevinin de temellerinin çok yakında atılacağını müjdeledi. Sarıcaoğlu, "Gurbetteki hemşehrilerimin en büyük hayali memleketlerine geri dönebilmek bununda tek imkanı  Kavak'ta göçü tersine çevirecek projeler yapabilmek. Biz bunun için mücadelemizi veriyoruz. Doğalgaz ve cezaevi tamamlandıktan sonra  Kavak'ta iş sahaları katlanarak artacak. Konut artışı zaten katlanarak devam ediyor bu projeler faaliyete geçtiğinde boş yer kalmayacak. Amacımız  Kavak'ı tamamıyla  Samsun'un parlayan yıldızı haline getirmek. Tüm hemşehrilerimizin gönlü ferah olsun  Kavak'ın önü açık çok güzel günler ilçemizi bekliyor. Ziyaretlerimiz esnasında tüm hemşehrilerimizin gözlerindeki o umut dolu ışığı ve bizlere olan sevgilerini gördüm. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum çok güzel bir ziyaret turu oldu bizim için" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.