GEBZE’DEKİLER KAFANIZI KUMDAN ÇIKARIN

Kocaeli 04.06.2018 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZE’DEKİLER KAFANIZI KUMDAN ÇIKARIN

ABBAS SIR YAZDI.. OKUMADAN GEÇMEYİN..

Gebze’li olarak Darıca’lı olarak Çayırova’lı olarak Dilovalı olarak bende bizde Millet Bahçesi istiyoruz.. Bu da en doğal hakkımız.. Bu kadar sanayinin olduğu, bu kadar dumanın olduğu, bu kadar kirin olduğu yerde bir bağ bir bahçede bizim hakkımız.. Sayın Cumhurbaşkanımız bu güne kadar herkesin hakkını verdi. Her şehre hizmet etti. Yol yaptı, havaalanı yaptı, liman yaptı, hızlı tren yaptı, stadyumlar yaptı.. Yeşil deyince akla o gelir zaten..  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden başlayan bir yeşil sevdası hepimizi sardı ama Gebze hakkını almakta yada istemekte biraz geç kaldı diyelim.. Marmara’nın en değerli şehri olan Gebze halen Kaymakamla yönetiliyor.. ‘Tamam, olsun’ o demişti zaten.. Ben size hizmet yapacağım.. Ancak mevcut askeri alanın olduğu yeri Millet Bahçesi olmasını bir milyon Gebzelinin talebidir. Sayın Cumhurbaşkanım Gebze’li de Millet Bahçesi istiyor, Gebze’liler Kocaeli mitinginde açıklamanızı bekliyor.. Gebze sandıkları patlatacak..
ABBAS SIR YAZDI.. OKUMADAN GEÇMEYİN..

Gebze’li olarak Darıca’lı olarak Çayırova’lı olarak Dilovalı olarak bende bizde Millet Bahçesi istiyoruz..

Bu da en doğal hakkımız..

Bu kadar sanayinin olduğu, bu kadar dumanın olduğu, bu kadar kirin olduğu yerde bir bağ bir bahçede bizim hakkımız..

Sayın Cumhurbaşkanımız bu güne kadar herkesin hakkını verdi. Her şehre hizmet etti. Yol yaptı, havaalanı yaptı, liman yaptı, hızlı tren yaptı, stadyumlar yaptı..

Yeşil deyince akla o gelir zaten..  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden başlayan bir yeşil sevdası hepimizi sardı ama Gebze hakkını almakta yada istemekte biraz geç kaldı diyelim..

Marmara’nın en değerli şehri olan Gebze halen Kaymakamla yönetiliyor..

‘Tamam, olsun’ o demişti zaten.. Ben size hizmet yapacağım..

Ancak mevcut askeri alanın olduğu yeri Millet Bahçesi olmasını bir milyon Gebzelinin talebidir.

Sayın Cumhurbaşkanım Gebze’li de Millet Bahçesi istiyor, Gebze’liler Kocaeli mitinginde açıklamanızı bekliyor.. Gebze sandıkları patlatacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.