GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’den 36 Ülkeye Gidecek

Gebze 23.07.2018 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’den 36 Ülkeye Gidecek

Honda Türkiye Gebze Şekerpınar’da ürettiği Civic sedan modelinin dizel versiyonu 157 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Honda’nın 120 beygir gücündeki 1.6 litre i-DTEC turbo dizel motoru, Civic Sedan’a atak bir sürüş karakteri kazandırıyor. Honda mühendisleri daha verimli bir motor elde etmek için yeni üretim süreçleri geliştirdi, farklı malzemeler ve yeni nesil birleşenler kullandı. Gelişmiş teknolojiler yardımıyla düşük emisyon ve NOx değerleri sunan 1.597 cc hacimli sıralı dört silindirli i-DTEC turbo dizel motor 4.000 d/d’da 120 beygir güç ve 2.000 d/d’da 300 Nm tork üretiyor. 9 ileri otomatik şanzımanla kombine edilen Civic Sedan 0’dan 100 km/s hıza 10,2 saniyede ulaşıyor. Civic Sedan bu motor ve şanzıman kombinasyonu ile 200 km/s son hıza erişebiliyor. 100 KM’DE 4.1 LİTRE TÜKETİYOR Güncel NEDC test normuna göre 108 gr/km CO2 emisyon salımı gerçekleştiren Civic Sedan Dizel, fabrika verilerine göre 100 km’de 4,1 litrelik ortalama yakıt tüketimi değerine ulaşıyor. Modern ve yenilikçi mühendislik çözümlerini bünyesinde barındıran yeni Civic Sedan hafif yapı, rijit gövde, düşük ağırlık merkezi ve son derece gelişmiş bir süspansiyon sistemi ile oldukça keyifli ve eğlenceli bir sürüş deneyimi sunuyor. Yalın iç mekân, yeni teknolojiler ve kaliteli malzemelerle dikkat çekiyor. Alçak oturma pozisyonu sürücüye daha sportif bir his sağlıyor. Araçta bilgi ve eğlence sistemi Honda Connect, Apple CarPlay ve Android Auto desteği bulunuyor. ZENGİN DONANIM SEÇENEĞİ Zengin bir donanım paketiyle satışa sunulan yeni Civic Sedan Dizel aynı zamanda kullanıcının kişisel zevk ve gereksinimlerini tamamlayan opsiyonel aksesuarlarla kişiselleştirilebiliyor. Civic Sedan Dizel Otomatik Elegance donanımı ile 157 bin 600 TL, Executive donanımı ile 169 bin 800 TL’ye satın alınabiliyor. 5 kapılı hatchback modeli ise Elegance donanımı ile 158 bin TL, Executive donanımı ile 172 bin TL’ye tercih edilebiliyor.
Honda Türkiye Gebze Şekerpınar’da ürettiği Civic sedan modelinin dizel versiyonu 157 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Honda’nın 120 beygir gücündeki 1.6 litre i-DTEC turbo dizel motoru, Civic Sedan’a atak bir sürüş karakteri kazandırıyor. Honda mühendisleri daha verimli bir motor elde etmek için yeni üretim süreçleri geliştirdi, farklı malzemeler ve yeni nesil birleşenler kullandı. Gelişmiş teknolojiler yardımıyla düşük emisyon ve NOx değerleri sunan 1.597 cc hacimli sıralı dört silindirli i-DTEC turbo dizel motor 4.000 d/d’da 120 beygir güç ve 2.000 d/d’da 300 Nm tork üretiyor. 9 ileri otomatik şanzımanla kombine edilen Civic Sedan 0’dan 100 km/s hıza 10,2 saniyede ulaşıyor. Civic Sedan bu motor ve şanzıman kombinasyonu ile 200 km/s son hıza erişebiliyor.

100 KM’DE 4.1 LİTRE TÜKETİYOR

Güncel NEDC test normuna göre 108 gr/km CO2 emisyon salımı gerçekleştiren Civic Sedan Dizel, fabrika verilerine göre 100 km’de 4,1 litrelik ortalama yakıt tüketimi değerine ulaşıyor. Modern ve yenilikçi mühendislik çözümlerini bünyesinde barındıran yeni Civic Sedan hafif yapı, rijit gövde, düşük ağırlık merkezi ve son derece gelişmiş bir süspansiyon sistemi ile oldukça keyifli ve eğlenceli bir sürüş deneyimi sunuyor. Yalın iç mekân, yeni teknolojiler ve kaliteli malzemelerle dikkat çekiyor. Alçak oturma pozisyonu sürücüye daha sportif bir his sağlıyor. Araçta bilgi ve eğlence sistemi Honda Connect, Apple CarPlay ve Android Auto desteği bulunuyor.

ZENGİN DONANIM SEÇENEĞİ

Zengin bir donanım paketiyle satışa sunulan yeni Civic Sedan Dizel aynı zamanda kullanıcının kişisel zevk ve gereksinimlerini tamamlayan opsiyonel aksesuarlarla kişiselleştirilebiliyor. Civic Sedan Dizel Otomatik Elegance donanımı ile 157 bin 600 TL, Executive donanımı ile 169 bin 800 TL’ye satın alınabiliyor. 5 kapılı hatchback modeli ise Elegance donanımı ile 158 bin TL, Executive donanımı ile 172 bin TL’ye tercih edilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.