Gebze'den Ayrılan Başbakan Çok Üzgün

Gebze 12.04.2018 - 21:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'den Ayrılan Başbakan Çok Üzgün

Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan Başbakanı Çipras'ı arayaraki Ege Denizi'nde düşen Yunan jeti ile ilgili taziyelerini iletti.

Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan Başkanı Çipras ile telefonda görüştü. Yıldırım, uçak kazası nedeniyle taziyelerini iletti. DİYALOĞUN AÇIK TUTULMASI İÇİN MUTABIK KALINDI Yıldırım ve Çipras, gündemdeki konuları sağlıklı şekilde ele alabilmek için iletişim kanallarının açık tutulması konusunda mutabık kaldı. EGE DENİZİ'NDE YUNAN JETİ DÜŞMÜŞTÜ  Ege'de İskiri adası yakınlarında Miraga 2000-5 tipi bir Yunan savaş jeti düşmüştü. Yunanistan Savunma Bakanı, düşen uçağın pilotunun hayatını kaybettiğini ve uçağın düşme nedeni ise henüz bilinmediğini söylemişti.
Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan Başbakanı Çipras'ı arayaraki Ege Denizi'nde düşen Yunan jeti ile ilgili taziyelerini iletti.

Başbakan Binali YıldırımYunanistan Başkanı Çipras ile telefonda görüştü. Yıldırım, uçak kazası nedeniyle taziyelerini iletti.

DİYALOĞUN AÇIK TUTULMASI İÇİN MUTABIK KALINDI

Yıldırım ve Çipras, gündemdeki konuları sağlıklı şekilde ele alabilmek için iletişim kanallarının açık tutulması konusunda mutabık kaldı.

EGE DENİZİ'NDE YUNAN JETİ DÜŞMÜŞTÜ

 Ege'de İskiri adası yakınlarında Miraga 2000-5 tipi bir Yunan savaş jeti düşmüştü.

Yunanistan Savunma Bakanı, düşen uçağın pilotunun hayatını kaybettiğini ve uçağın düşme nedeni ise henüz bilinmediğini söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.