Gebze’den Azerbaycan’a Ölçüm Cihazları

Gebze 12.07.2018 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’den Azerbaycan’a Ölçüm Cihazları

Trans-Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nde (TANAP) MS1, MS2, MS3 ve MS4 ana ticari ölçüm istasyonlarının üretimini gerçekleştiren iSystems Endüstri, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde tanıtımını gerçekleştirdi.

Güney Gaz Koridoru’nun en önemli halkasını oluşturan ve Azerbaycan’ın Şahdeniz Doğalgaz sahasında üretilen doğalgazı Türkiye ve Avrupa’ya taşıma amacıyla inşa edilen Trans-Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nde (TANAP) MS1, MS2, MS3 ve MS4 ana ticari ölçüm istasyonlarının üretimini gerçekleştiren iSystems Endüstri, mühendislik, tedarik, kurulum ve bakımı ile yer aldığı bu proje için üretilen ölçüm istasyonlarını Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan tesislerinin kapısını açtı. EKİPMAN İMALATI Akfel Commodities’e bağlı olarak 1995 yılında kurulan iSystems Endüstri, petrol ve doğalgaz endüstrisi için ekipman imalatı, sistem entegrasyonu ve mühendislik, malzeme temini ve müteahhitlik (EPC) hizmetleri veriyor. iSystems Endüstri; doğalgaz işleme ve basınç kontrolü sistemleri, petrol ve doğalgaz ölçüm çözümleri, CNG sıkıştırılmış doğalgaz dolum istasyonları, petrol ve doğalgaz sektörü için şase üzerine monte edilmiş proses sistemleri, vanalar, doğalgaz regülatörleri, basınçlı tanklar, alev borulu ve su borulu ısıtma sistemleri, filtreler, siklon seperatörleri, hızlı açma kapama mekanizmaları, sıvı ve katı tortu toplayıcılar, ani sıvı gelişi önleme tankları, izolasyon contaları, tahliye vanaları ve ilgili aksesuarlar gibi kaliteli ürünler ve çözümler sunuyor. GÜVENLE HİZMET VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ Akfel Commodities Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Aslan ise 2017 yılında yapılması planlanan ve bitirilmesi hedeflenen projeleri başarı ile tamamladıklarını belirterek, “2018’in ilk üç ayında grup şirketlerimiz yurtdışı ve yurt içi projelerin imalatlarına başarı ile devam etti. Bölgelerde (Mısır, Cezayir, Libya, Katar, Kazakistan, Türkmenistan, Hindistan, Gürcistan, Rusya) Doğal Gaz ve Petrol sektöründe iş kapasitemizin arttırılmasını, Ülkemizdeki Mega projelerde gerek mühendislik ve imalat, gerekse malzeme temini noktasında hizmet vermeyi planlıyoruz. 2018 yılı sonuna kadar ciro bazında daha fazla büyümeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki faaliyetlerimizde esas amacımız tüm sektör paydaşlarımızın haklarını korumak, birçok büyük projede başarı ile yer almanın verdiği güven ile enerji sektörüne ulusal ve uluslararası standartlara uygun hizmet vermeyi sürdürmektedir.” dedi.
Trans-Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nde (TANAP) MS1, MS2, MS3 ve MS4 ana ticari ölçüm istasyonlarının üretimini gerçekleştiren iSystems Endüstri, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde tanıtımını gerçekleştirdi.

Güney Gaz Koridoru’nun en önemli halkasını oluşturan ve Azerbaycan’ın Şahdeniz Doğalgaz sahasında üretilen doğalgazı Türkiye ve Avrupa’ya taşıma amacıyla inşa edilen Trans-Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nde (TANAP) MS1, MS2, MS3 ve MS4 ana ticari ölçüm istasyonlarının üretimini gerçekleştiren iSystems Endüstri, mühendislik, tedarik, kurulum ve bakımı ile yer aldığı bu proje için üretilen ölçüm istasyonlarını Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan tesislerinin kapısını açtı.

EKİPMAN İMALATI

Akfel Commodities’e bağlı olarak 1995 yılında kurulan iSystems Endüstri, petrol ve doğalgaz endüstrisi için ekipman imalatı, sistem entegrasyonu ve mühendislik, malzeme temini ve müteahhitlik (EPC) hizmetleri veriyor. iSystems Endüstri; doğalgaz işleme ve basınç kontrolü sistemleri, petrol ve doğalgaz ölçüm çözümleri, CNG sıkıştırılmış doğalgaz dolum istasyonları, petrol ve doğalgaz sektörü için şase üzerine monte edilmiş proses sistemleri, vanalar, doğalgaz regülatörleri, basınçlı tanklar, alev borulu ve su borulu ısıtma sistemleri, filtreler, siklon seperatörleri, hızlı açma kapama mekanizmaları, sıvı ve katı tortu toplayıcılar, ani sıvı gelişi önleme tankları, izolasyon contaları, tahliye vanaları ve ilgili aksesuarlar gibi kaliteli ürünler ve çözümler sunuyor.

GÜVENLE HİZMET VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Akfel Commodities Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Aslan ise 2017 yılında yapılması planlanan ve bitirilmesi hedeflenen projeleri başarı ile tamamladıklarını belirterek, “2018’in ilk üç ayında grup şirketlerimiz yurtdışı ve yurt içi projelerin imalatlarına başarı ile devam etti. Bölgelerde (Mısır, Cezayir, Libya, Katar, Kazakistan, Türkmenistan, Hindistan, Gürcistan, Rusya) Doğal Gaz ve Petrol sektöründe iş kapasitemizin arttırılmasını, Ülkemizdeki Mega projelerde gerek mühendislik ve imalat, gerekse malzeme temini noktasında hizmet vermeyi planlıyoruz. 2018 yılı sonuna kadar ciro bazında daha fazla büyümeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki faaliyetlerimizde esas amacımız tüm sektör paydaşlarımızın haklarını korumak, birçok büyük projede başarı ile yer almanın verdiği güven ile enerji sektörüne ulusal ve uluslararası standartlara uygun hizmet vermeyi sürdürmektedir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.