Gebze’den çıkan Genel Başkan; Akyüz!

Gebze 04.09.2019 - 14:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’den çıkan Genel Başkan; Akyüz!

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz ve Genel Sekreteri Salih Akduman sendikanın Gebze şubesini ziyaret ettiler.

Petrol-İş Sendikası’nın 28. Olağan Genel Kurulunun yapılan Yönetim Kurulu seçimlerinde, mevcut başkan Ali Ufuk Yaşar'a karşı yarışan Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz genel başkanlığa seçilmişti. Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz ve Genel Sekreteri Salih Akduman bugün sendikanın Gebze şubesini ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette ilk olarak Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Eyüp Akdemir bir konuşma yaparak, “Çok sabrettik, emek ve mücadele verdik. Gebze Şubesi Süleyman başkanla birlikte bu kadar çok konuşuluyorsa sizlerin de çok büyük emeği var. Mücadele ederek ve sabrederek Süleyman Başkanımıza genel başkanlık nasip oldu. Özel sektörden gelen ilk genel başkan oldu. Gebze Şubesi’nden çıkan ilk genel başkan oldu. ASIL İŞİMİZ PETROL İŞ Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi dün olduğu gibi bundan sonra da inandığı yoldan yürüyecektir. Petrol-İş Gebze, örgütün önemli bir şubesi çünkü Gebze’de emek yoğunluğu var. Dolayısıyla mozaik bir yapımız var. 16 yıl boyunca mozaik yapımımıza Süleyman Başkanımızla çok dikkat ettik.  Bizim asıl kimliğimizin Petrol-İŞ olduğunu asla unutmayacağız. Sizlerin desteğiyle bunu sürdürmeye devam edeceğimiz noktasında Süleyman Başkanımıza söz verdik” dedi. Eyüp Akdemir’in ardından Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, “Tüm herkese hayırlı uğurlu olsun. Bu sendikanın sınıf hareketinde yeri başkadır. Bu nedene farklı sorumluluklarımız var. EYT’LİLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ Türk-İş’in de aralık ayında kongresi var. Türk-İş’ten kopma veya ayrılma gibi bir düşüncemiz asla olmadı. Mücadelemizi ayrıştırıcı politikaları ortadan kaldıran politikaları savunacağız. Bizim büyük dertlerimiz var. Büyük tahribatlar var. Son yıllarda çıkan yasalar emekçilerin elini kolunu bağladı. Sınıfsal birliktelik ve duruş sergileyeceğiz. Ekibimizin gösterdiği tavır çok belli idi. Bu kadar şeye rağmen böylesi olması her iki taraftan da arkadaşların gelmesi Petrol-İş’in temsiliyetini gösterir.  Türkiye’de mağdur olma durumu çok fazla. Her yerde söylüyoruz. Devlet bizden alırken çok cömert davranır ancak verirken çok cimridir. Türkiye’de her kurumda vergiler affedilirken işçilerin vergileri affedilmiyor. EYT’lilerin de mücadelesini destekliyoruz” diye konuştu.
Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz ve Genel Sekreteri Salih Akduman sendikanın Gebze şubesini ziyaret ettiler.

Petrol-İş Sendikası’nın 28. Olağan Genel Kurulunun yapılan Yönetim Kurulu seçimlerinde, mevcut başkan Ali Ufuk Yaşar'a karşı yarışan Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz genel başkanlığa seçilmişti. Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz ve Genel Sekreteri Salih Akduman bugün sendikanın Gebze şubesini ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette ilk olarak Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Eyüp Akdemir bir konuşma yaparak, “Çok sabrettik, emek ve mücadele verdik. Gebze Şubesi Süleyman başkanla birlikte bu kadar çok konuşuluyorsa sizlerin de çok büyük emeği var. Mücadele ederek ve sabrederek Süleyman Başkanımıza genel başkanlık nasip oldu. Özel sektörden gelen ilk genel başkan oldu. Gebze Şubesi’nden çıkan ilk genel başkan oldu.

ASIL İŞİMİZ PETROL İŞ

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi dün olduğu gibi bundan sonra da inandığı yoldan yürüyecektir. Petrol-İş Gebze, örgütün önemli bir şubesi çünkü Gebze’de emek yoğunluğu var. Dolayısıyla mozaik bir yapımız var. 16 yıl boyunca mozaik yapımımıza Süleyman Başkanımızla çok dikkat ettik.  Bizim asıl kimliğimizin Petrol-İŞ olduğunu asla unutmayacağız. Sizlerin desteğiyle bunu sürdürmeye devam edeceğimiz noktasında Süleyman Başkanımıza söz verdik” dedi. Eyüp Akdemir’in ardından Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, “Tüm herkese hayırlı uğurlu olsun. Bu sendikanın sınıf hareketinde yeri başkadır. Bu nedene farklı sorumluluklarımız var.

EYT’LİLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

Türk-İş’in de aralık ayında kongresi var. Türk-İş’ten kopma veya ayrılma gibi bir düşüncemiz asla olmadı. Mücadelemizi ayrıştırıcı politikaları ortadan kaldıran politikaları savunacağız. Bizim büyük dertlerimiz var. Büyük tahribatlar var. Son yıllarda çıkan yasalar emekçilerin elini kolunu bağladı. Sınıfsal birliktelik ve duruş sergileyeceğiz. Ekibimizin gösterdiği tavır çok belli idi. Bu kadar şeye rağmen böylesi olması her iki taraftan da arkadaşların gelmesi Petrol-İş’in temsiliyetini gösterir.  Türkiye’de mağdur olma durumu çok fazla. Her yerde söylüyoruz. Devlet bizden alırken çok cömert davranır ancak verirken çok cimridir. Türkiye’de her kurumda vergiler affedilirken işçilerin vergileri affedilmiyor. EYT’lilerin de mücadelesini destekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.