Gebze’den “Evde Kütüphane” Hizmeti

Gebze 06.11.2017 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’den “Evde Kütüphane” Hizmeti

Kitap okumaya engel yok!

Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ve Gebze Halk Kütüphanesi işbirliğinde hayat geçirilen “Evde Kütüphane Hizmeti” ile kütüphane hizmeti evlere taşınıyor Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ve Gebze Halk Kütüphanesi, engelleri nedeni ile kütüphane hizmetinden faydalanamayan Gebzeliler için kütüphane hizmetini evlere taşıyor. Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ve Gebze Halk Kütüphanesi işbirliğinde hayat geçirilen “Evde Kütüphane Hizmeti” ile engelli vatandaşların kütüphane hizmetlerinden faydalanmaları kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor. Birçok alanda sosyal sorumluluk projesine imza atan Gebze Belediyesi, bu projesiyle engellerini ortadan kaldırmayı hedefliyor. Her ayın 1. ve 15. günleri engelli vatandaşların evlerini ziyaret eden görevliler, vatandaşların okumak istedikleri kitaplara kavuşmalarını sağlıyor. “Evde Kütüphane Hizmeti” engelli vatandaşlar kadar aileleri tarafından da oldukça takdir görüyor. Proje kapsamında ilk kitaplar, Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürü Kemal Tetik ve Gebze Halk Kütüphanesi Müdürü Tevhide Buğan tarafından verildi.
Kitap okumaya engel yok!

Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ve Gebze Halk Kütüphanesi işbirliğinde hayat geçirilen “Evde Kütüphane Hizmeti” ile kütüphane hizmeti evlere taşınıyor

Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ve Gebze Halk Kütüphanesi, engelleri nedeni ile kütüphane hizmetinden faydalanamayan Gebzeliler için kütüphane hizmetini evlere taşıyor. Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ve Gebze Halk Kütüphanesi işbirliğinde hayat geçirilen “Evde Kütüphane Hizmeti” ile engelli vatandaşların kütüphane hizmetlerinden faydalanmaları kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor. Birçok alanda sosyal sorumluluk projesine imza atan Gebze Belediyesi, bu projesiyle engellerini ortadan kaldırmayı hedefliyor. Her ayın 1. ve 15. günleri engelli vatandaşların evlerini ziyaret eden görevliler, vatandaşların okumak istedikleri kitaplara kavuşmalarını sağlıyor. “Evde Kütüphane Hizmeti” engelli vatandaşlar kadar aileleri tarafından da oldukça takdir görüyor. Proje kapsamında ilk kitaplar, Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürü Kemal Tetik ve Gebze Halk Kütüphanesi Müdürü Tevhide Buğan tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.