19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'den Geçerken...

Gebze 10.03.2016 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'den Geçerken...

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni·ne göre, Yalova-Bursa yolunun 26-27. kilometreleri arasındaki  Gemlik Sanayi kavşağı 2. etap sanat yapıları çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Artvin -  Erzurum il sınırı -  Oltu yolunun 7-8. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanacak, diğer saatlerde ise yol trafiğe kapalı olacak.İstanbul-Gebze yolunun 0-19. kilometreleri arasında Çayırova kavşağı, Anibal kavşağı,  Gebze Doğu kavşağı, Dilovası kavşağı ve Eynerce kavşaklarında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni·ne göre, Yalova-Bursa yolunun 26-27. kilometreleri arasındaki  Gemlik Sanayi kavşağı 2. etap sanat yapıları çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Artvin -  Erzurum il sınırı -  Oltu yolunun 7-8. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanacak, diğer saatlerde ise yol trafiğe kapalı olacak.İstanbul-Gebze yolunun 0-19. kilometreleri arasında Çayırova kavşağı, Anibal kavşağı,  Gebze Doğu kavşağı, Dilovası kavşağı ve Eynerce kavşaklarında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.