Gebze’den Halep’e 25 ton gıda yardımı

Gebze 09.02.2017 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’den Halep’e 25 ton gıda yardımı

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, Gebze’den Halep’e 25 ton gıda malzemesi gönderdi. Yardım tırı dualar eşliğinde Halep’e doğru yola çıktı.  Gebze'de toplanan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu üyeleri Halep’e bir tır dolusu gıda malzemesi yardımı gönderdi. Gebze 15 Temmuz Milli irade Kent Meydanında toplanan Erzurumlular 25 ton gıda malzemesini Halep’e gönderdi. Halep’e gönderilen yardım tırı programına, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Tekin Dursun ve dernek üyeleri katıldı.    'ALLAH ONLARA YARDIM ETSİN' Yapılan yardımlar ile Halep’in yanında olduklarını belirten Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Tekin Dursun, "Bizler sivil toplum örgütleri olarak, ülkemizin dört bir yanında yoksul, savaş altında olan kardeşlerimizin o sıkıntılarına bizler duyarsız kalamazdık. Biz Kocaeli Erzurumlar Dernekler Federasyonu olarak da bundan önce yaptığımız gibi bugünde elimizden geldiği kadar destek olmak için böyle bir program başlattık. Biz buna ön ayak olduk. Bizim değerli iş adamlarımız, dernek başkanlarımız gayret sarf ettiler güzel bir hayır oldu. Müftümüzün dediği gibi inşallah kazasız belasız ulaşır. Orada da o kardeşlerimizin karnına bir sıcak çorba girerse ne mutlu bize. Dua ediyoruz. Allah onlara yardım etsin" dedi.    'BU MİLLET HER ZAMAN MAZLUMUN YANINDA OLMUŞTUR' Dernek Federasyon Başkanı Dursun’un ardından konuşan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, “Müftümüz o kadar güzel dua yaptı ki üzerine bir şey söylemek bizim haddimiz değil ama bu millet her zaman mazlumun yanında olmuştur. Her zaman kendisini bekleyenlerin beklentisini boşa çıkartmamıştır. Onun için bu tırların ilk ve son olmayacağını bilmiyorum. Allah inşallah yaptığınız hayırları kabul eder. Bundan sonra böyle muhtaç kitleler olmasın temennisiyle yolu açık olsun" şeklinde konuştu.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, Gebze’den Halep’e 25 ton gıda malzemesi gönderdi. Yardım tırı dualar eşliğinde Halep’e doğru yola çıktı. 

Gebze'de toplanan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu üyeleri Halep’e bir tır dolusu gıda malzemesi yardımı gönderdi. Gebze 15 Temmuz Milli irade Kent Meydanında toplanan Erzurumlular 25 ton gıda malzemesini Halep’e gönderdi. Halep’e gönderilen yardım tırı programına, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Tekin Dursun ve dernek üyeleri katıldı.
  
'ALLAH ONLARA YARDIM ETSİN'
Yapılan yardımlar ile Halep’in yanında olduklarını belirten Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Tekin Dursun, "Bizler sivil toplum örgütleri olarak, ülkemizin dört bir yanında yoksul, savaş altında olan kardeşlerimizin o sıkıntılarına bizler duyarsız kalamazdık. Biz Kocaeli Erzurumlar Dernekler Federasyonu olarak da bundan önce yaptığımız gibi bugünde elimizden geldiği kadar destek olmak için böyle bir program başlattık. Biz buna ön ayak olduk. Bizim değerli iş adamlarımız, dernek başkanlarımız gayret sarf ettiler güzel bir hayır oldu. Müftümüzün dediği gibi inşallah kazasız belasız ulaşır. Orada da o kardeşlerimizin karnına bir sıcak çorba girerse ne mutlu bize. Dua ediyoruz. Allah onlara yardım etsin" dedi.
  
'BU MİLLET HER ZAMAN MAZLUMUN YANINDA OLMUŞTUR'
Dernek Federasyon Başkanı Dursun’un ardından konuşan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, “Müftümüz o kadar güzel dua yaptı ki üzerine bir şey söylemek bizim haddimiz değil ama bu millet her zaman mazlumun yanında olmuştur. Her zaman kendisini bekleyenlerin beklentisini boşa çıkartmamıştır. Onun için bu tırların ilk ve son olmayacağını bilmiyorum. Allah inşallah yaptığınız hayırları kabul eder. Bundan sonra böyle muhtaç kitleler olmasın temennisiyle yolu açık olsun" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.