Gebze'den İkizdere'ye Araç Desteği

Gebze 13.08.2020 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze'den İkizdere'ye Araç Desteği

MHP’li İkizdere Belediyesi'nin talebi üzerine AK Parti’li Gebze Belediyesi, İkizdere'ye bir adet BEKO-LODER (kazıcı-yükleyici) ve hafif nakliye işlerinde kullanmak üzere bir kamyonet hibe etti. Konu ile ilgili görüşlerini belirten İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, “İhtiyacımız olan araç gereçleri temin noktasında Arkadaşlarımızdan, İkizdere’li yardım severlerimizden kardeş belediyeler, kamu kurum ve kuruluşlarından talep ederek temin etmeye çalışıyoruz . Gebze belediyesi de bu noktada imdadımıza yetişti ve talebimiz doğrultusunda ihtiyaçlarımızı giderme adına İkizdere Belediyemize bir adet BEKO-LODER( kazıcı&yükleyici) ve hafif nakliye işlerinde kullanmak üzere dodge kamyonet hibe etmek suretiyle destek verdi. Başta Gebze Belediye Başkanım Zinnur Büyükgöz olmak üzere tüm paydaşlara destek verenlere ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Bu desteğe vesile olan İkizdere Gürdere köyünden hemşehrimiz, İkizdere sevdalısı Sevgili Muhammed Coşkun abime de ilçem ve şahsım adına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

MHP’li İkizdere Belediyesi'nin talebi üzerine AK Parti’li Gebze Belediyesi, İkizdere'ye bir adet BEKO-LODER (kazıcı-yükleyici) ve hafif nakliye işlerinde kullanmak üzere bir kamyonet hibe etti.

Konu ile ilgili görüşlerini belirten İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, “İhtiyacımız olan araç gereçleri temin noktasında Arkadaşlarımızdan, İkizdere’li yardım severlerimizden kardeş belediyeler, kamu kurum ve kuruluşlarından talep ederek temin etmeye çalışıyoruz . Gebze belediyesi de bu noktada imdadımıza yetişti ve talebimiz doğrultusunda ihtiyaçlarımızı giderme adına İkizdere Belediyemize bir adet BEKO-LODER( kazıcı&yükleyici) ve hafif nakliye işlerinde kullanmak üzere dodge kamyonet hibe etmek suretiyle destek verdi. Başta Gebze Belediye Başkanım Zinnur Büyükgöz olmak üzere tüm paydaşlara destek verenlere ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Bu desteğe vesile olan İkizdere Gürdere köyünden hemşehrimiz, İkizdere sevdalısı Sevgili Muhammed Coşkun abime de ilçem ve şahsım adına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.