Gebze’den Mehmetçik’e Destek Yağıyor!

Gebze 05.03.2018 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’den Mehmetçik’e Destek Yağıyor!

Gebze’nin duyarlı esnafları Mehmetçik Vakfı’na ve şehit ailelerine yaptıkları yardımlarla destek oluyor.

Beylikbağı’nda hizmet veren Özlem Taksi Mehmetçik Vakfına destek olan esnaflardan sadece biri. Yarın tüm kazançlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaklarını belirten durak başkanı Mustafa Erkmen, “Mehmetçiğimiz vatanımız için görevini yerine getirirken, bizlerde onlara destek olabilmek adına böyle bir organizasyon yapalım dedik. Durağımızda toplamda 6 araç var. Allah nasip ederse 6 aracımızın Çarşamba günü kazandığı tüm parayı Mehmetçik Vakfı’na bağışlayarak destek olacağız.” dedi. BİR DESTEK DE GEBZE ORGANİZASYONDAN Gebze’de uzun zamandır Gebzelilere hizmet veren Gebze Organizasyon, şehit yakınlarına ücretsiz hizmet vereceklerini duyurdu. Gebze Organizasyon/Gebze Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Seymen konu ile ilgili bir açıklama yaparak, “Gebze Organizasyon-Gebze Ajans ailesi olarak tüm hizmetlerimizden şehit annesi, şehit babası, şehit eşi, şehit çocuğu, şehit kardeşi ücretsiz faydalanacaktır. Tüm ekiplerimiz ve malzememiz kurulduğumuz ilk günde bu güne emirlerindedir. Biz yatağımızda rahat uyuyorsak onların sayesindedir. Onlara ne yapsak azdır. Gebze Organizasyon ailesi olarak Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz.” diye konuştu. ÜCRETSİZ KUAFÖR Gebze’de hizmet veren Gökhan Erhan Bayan Kuaförü’nün sahibi Gökhan Kaya şehit ailelerine ücretsiz hizmet verdiklerini açıkladı. Kaya, “Bu cennet vatan için canını seve seve feda eden şehitlerimizin yakınlarına ne yapsak az gelir. Bizde elimizden geldiğince Kuaförümüzde şehit ailelerine ücretsiz hizmet veriyoruz. Şehit ailelerinin kuaförümüze gelip, şehit ailesi olduklarını söylemesi takdirde biz ücretsiz hizmet vereceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze’nin duyarlı esnafları Mehmetçik Vakfı’na ve şehit ailelerine yaptıkları yardımlarla destek oluyor.

Beylikbağı’nda hizmet veren Özlem Taksi Mehmetçik Vakfına destek olan esnaflardan sadece biri. Yarın tüm kazançlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaklarını belirten durak başkanı Mustafa Erkmen, “Mehmetçiğimiz vatanımız için görevini yerine getirirken, bizlerde onlara destek olabilmek adına böyle bir organizasyon yapalım dedik. Durağımızda toplamda 6 araç var. Allah nasip ederse 6 aracımızın Çarşamba günü kazandığı tüm parayı Mehmetçik Vakfı’na bağışlayarak destek olacağız.” dedi.

BİR DESTEK DE GEBZE ORGANİZASYONDAN

Gebze’de uzun zamandır Gebzelilere hizmet veren Gebze Organizasyon, şehit yakınlarına ücretsiz hizmet vereceklerini duyurdu. Gebze Organizasyon/Gebze Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Seymen konu ile ilgili bir açıklama yaparak, “Gebze Organizasyon-Gebze Ajans ailesi olarak tüm hizmetlerimizden şehit annesi, şehit babası, şehit eşi, şehit çocuğu, şehit kardeşi ücretsiz faydalanacaktır. Tüm ekiplerimiz ve malzememiz kurulduğumuz ilk günde bu güne emirlerindedir. Biz yatağımızda rahat uyuyorsak onların sayesindedir. Onlara ne yapsak azdır. Gebze Organizasyon ailesi olarak Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz.” diye konuştu.

ÜCRETSİZ KUAFÖR

Gebze’de hizmet veren Gökhan Erhan Bayan Kuaförü’nün sahibi Gökhan Kaya şehit ailelerine ücretsiz hizmet verdiklerini açıkladı. Kaya, “Bu cennet vatan için canını seve seve feda eden şehitlerimizin yakınlarına ne yapsak az gelir. Bizde elimizden geldiğince Kuaförümüzde şehit ailelerine ücretsiz hizmet veriyoruz. Şehit ailelerinin kuaförümüze gelip, şehit ailesi olduklarını söylemesi takdirde biz ücretsiz hizmet vereceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.