19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’den Milli Takıma 8 Karateci!

Gebze 25.03.2016 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’den Milli Takıma 8 Karateci!

Gebze Karate Do Spor Kulübü, hafta sonu İstanbul’da yapılacak Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası için Karate Milli Takımı’na 8 sporcu verdi.

Türkiye’nin Uluslararası Arena’da Prestijli Karate Turnuvaları’ndan 29.Boğaziçi Karate Turnuvası hafta sonu İstanbul’da yapılacak. Yıldız, Ümit, Genç, Büyükler ve Veteranlar dallarında yapılacak turnuvaya çok sayıda ülkeden elit sporcular katılacak. Gebzeli 8 Sporcumuz da Türkiye adına Turnuvada mücadele edecek. ADNAN ŞAMDAN REKORLARI KIRIYOR  İlimizin Karate’de ki gururu, Gebze Karate Do Spor Kulübü Teknik Direktörü Adnan Şamdan, yetiştirdiği sporcularla rekorları kırıyor. Türkiye Karate Federasyonu’nun geleneksel olarak her yıl düzenlediği turnuvaya 30 Ülke’den 800 sporcunun katılacağı açıklandı. Milli takıma adeta sporcu yetiştiren bir fabrika gibi işleyen, sadece Ulusal maçlarda değil Uluslararası arenada da ülkemizin gururu, Dünya, Avrupa, Balkan Şampiyonları yetiştiren Gebze Karate Do, bir kez daha rüştünü ispatlayarak 8 sporcuyla turnuvada yer alacak. GEBZE’NİN GURURU SPORCULARIMIZ Sadece Gebze’den 9 sporcunun milli takıma çağrılması Gebze’nin ve efsane Antrenör Adnan Şamdan’ın bu branşta tartışılmaz olduğunu gösteriyor. Yıldız Millilerimiz Gizem Öztürk, Taylan Cemal Sakin, Furkan Sertel, Ceren Şinik, Büyükler de de Ayca Düzgel, Hatice Başkaya, Elif Kuzu ve Zeynep Beyza Coşkun turnuvada Mücadele edecek sporcularımız. Teknik Direktör Adnan Şamdan ülkemizi Turnuvada en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, turnuvadan Madalyalarla dönmek istediklerini belirtti.       
Gebze Karate Do Spor Kulübü, hafta sonu İstanbul’da yapılacak Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası için Karate Milli Takımı’na 8 sporcu verdi.

Türkiye’nin Uluslararası Arena’da Prestijli Karate Turnuvaları’ndan 29.Boğaziçi Karate Turnuvası hafta sonu İstanbul’da yapılacak. Yıldız, Ümit, Genç, Büyükler ve Veteranlar dallarında yapılacak turnuvaya çok sayıda ülkeden elit sporcular katılacak. Gebzeli 8 Sporcumuz da Türkiye adına Turnuvada mücadele edecek.

ADNAN ŞAMDAN REKORLARI KIRIYOR

 İlimizin Karate’de ki gururu, Gebze Karate Do Spor Kulübü Teknik Direktörü Adnan Şamdan, yetiştirdiği sporcularla rekorları kırıyor. Türkiye Karate Federasyonu’nun geleneksel olarak her yıl düzenlediği turnuvaya 30 Ülke’den 800 sporcunun katılacağı açıklandı. Milli takıma adeta sporcu yetiştiren bir fabrika gibi işleyen, sadece Ulusal maçlarda değil Uluslararası arenada da ülkemizin gururu, Dünya, Avrupa, Balkan Şampiyonları yetiştiren Gebze Karate Do, bir kez daha rüştünü ispatlayarak 8 sporcuyla turnuvada yer alacak.

GEBZE’NİN GURURU SPORCULARIMIZ

Sadece Gebze’den 9 sporcunun milli takıma çağrılması Gebze’nin ve efsane Antrenör Adnan Şamdan’ın bu branşta tartışılmaz olduğunu gösteriyor. Yıldız Millilerimiz Gizem Öztürk, Taylan Cemal Sakin, Furkan Sertel, Ceren Şinik, Büyükler de de Ayca Düzgel, Hatice Başkaya, Elif Kuzu ve Zeynep Beyza Coşkun turnuvada Mücadele edecek sporcularımız. Teknik Direktör Adnan Şamdan ülkemizi Turnuvada en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, turnuvadan Madalyalarla dönmek istediklerini belirtti. 

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.