“Gebze deplasmanını iple çekiyorum”

Spor 04.07.2018 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Gebze deplasmanını iple çekiyorum”

Geçen sezon Darıca G.B’nin de mücadele ettiği 3.Lig 2.Grup’ta Play-Off Yarı Finali’nde elenerek 2.Lig’in kapısından dönen Tire 1922 Spor, yeni sezonda temsilcimiz Gebzespor ile birlikte 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İzmir temsilcisinin yıldız golcüsü Gökhan Erdöl, Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

‘GEBZESPOR HER ZAMAN PROFESYONEL LİGLERDE OLMALI’ Geçen sezon gol kralı olan 32 yaşındaki oyuncu, Gebzespor ile aynı grupta yer alacaklarını için mutlu olduğunu söyleyerek mor beyazlılar ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti. Gebzespor’un her zaman profesyonel liglerde var olması gerektiğini belirten tecrübeli futbolcu, ‘’Gebzespor, camiasıyla ve taraftar potansiyeliyle üst ligleri rahatlıkla kaldırabilecek bir takım. Her futbolcu dolu tribünler önünde oynamaktan keyif alır. Bu yüzden Gebzespor deplasmanını iple çekiyorum’’dedi. ‘ÖZGÜR HOCA VE FERHAT DOĞRU İSİMLER’ Grupta favorinin olmadığını ve denk güçlerden kurulu takımların ağırlıklı olduğunu söyleyen Gökhan Erdöl, eski hocası Özgür Vurur ve eski takım arkadaşı Ferhat Çoban’ın Gebzespor için doğru isimler olduğunu söyledi. Teknik direktör Vurur’un Darıca G.B’den öğrencisi olan tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada, ‘’Özgür Hoca gerçekten dürüst ve işini severek yapan çalışkan bir teknik direktör. Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da başarılı olacaktır. Aynı zamanda yine Darıca G.B’den takım arkadaşım Ferhat Çoban da Gebzespor için önemli bir transfer. İyi başlayan takımın iyi bitireceğini düşünüyorum. Yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.
Geçen sezon Darıca G.B’nin de mücadele ettiği 3.Lig 2.Grup’ta Play-Off Yarı Finali’nde elenerek 2.Lig’in kapısından dönen Tire 1922 Spor, yeni sezonda temsilcimiz Gebzespor ile birlikte 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İzmir temsilcisinin yıldız golcüsü Gökhan Erdöl, Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

‘GEBZESPOR HER ZAMAN PROFESYONEL LİGLERDE OLMALI’

Geçen sezon gol kralı olan 32 yaşındaki oyuncu, Gebzespor ile aynı grupta yer alacaklarını için mutlu olduğunu söyleyerek mor beyazlılar ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti. Gebzespor’un her zaman profesyonel liglerde var olması gerektiğini belirten tecrübeli futbolcu, ‘’Gebzespor, camiasıyla ve taraftar potansiyeliyle üst ligleri rahatlıkla kaldırabilecek bir takım. Her futbolcu dolu tribünler önünde oynamaktan keyif alır. Bu yüzden Gebzespor deplasmanını iple çekiyorum’’dedi.

‘ÖZGÜR HOCA VE FERHAT DOĞRU İSİMLER’

Grupta favorinin olmadığını ve denk güçlerden kurulu takımların ağırlıklı olduğunu söyleyen Gökhan Erdöl, eski hocası Özgür Vurur ve eski takım arkadaşı Ferhat Çoban’ın Gebzespor için doğru isimler olduğunu söyledi. Teknik direktör Vurur’un Darıca G.B’den öğrencisi olan tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada, ‘’Özgür Hoca gerçekten dürüst ve işini severek yapan çalışkan bir teknik direktör. Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da başarılı olacaktır. Aynı zamanda yine Darıca G.B’den takım arkadaşım Ferhat Çoban da Gebzespor için önemli bir transfer. İyi başlayan takımın iyi bitireceğini düşünüyorum. Yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.