Gebze dev organizasyona ev sahipliği yapıyor

Gebze 30.04.2016 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze dev organizasyona ev sahipliği yapıyor

Gebze Dünya kupasına ev sahipliği yapıyor..Yüzlerce sporcu yarışmak için Gebze'de

Dünya Sualtı Sporları Federasyonu (CMAS) tarafından düzenlenen 11. Paletli Yüzme Dünya Kupası'nın 6. ayağı, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nda 11 ülkeden 263 sporcunun  katılımı ile başladı Türkiye'nin yanı sıra Belarus, Kolombiya, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Litvanya, Rusya, Slovakya, Tunus ve Ukrayna'nın yer aldığı 6. ayak müsabakalarının açılışına Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar,TSSF Başkanı Şahin Özen, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Şube Müdürü Engin Yaşar, İzmit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ve CMAS temsilcisi katıldı. Bugün başlayan yarışmalar 1 Mayıs Pazar günü saat 19.00'daki kupa töreniyle son bulacak.
Gebze Dünya kupasına ev sahipliği yapıyor..Yüzlerce sporcu yarışmak için Gebze'de

Dünya Sualtı Sporları Federasyonu (CMAS) tarafından düzenlenen 11. Paletli Yüzme Dünya Kupası'nın 6. ayağı, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nda 11 ülkeden 263 sporcunun  katılımı ile başladı

Türkiye'nin yanı sıra Belarus, Kolombiya, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Litvanya, Rusya, Slovakya, Tunus ve Ukrayna'nın yer aldığı 6. ayak müsabakalarının açılışına Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar,TSSF Başkanı Şahin Özen, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Şube Müdürü Engin Yaşar, İzmit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ve CMAS temsilcisi katıldı.

Bugün başlayan yarışmalar 1 Mayıs Pazar günü saat 19.00'daki kupa töreniyle son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.