‘’Gebze düşmanlığı yaptı!’’

Spor 29.10.2018 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Gebze düşmanlığı yaptı!’’

SPORTİF DİREKTÖR SERDAR BULUN MAÇIN HAKEMİNE ÖFKE KUSTU:

Hidropaks Gebze Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun, Kartepe Suadiye maçında çok kötü bir yönetim gösteren maçın orta hakemi Sabit Selvi’ye ateş püskürdü. Hakemin hakkında Gebze düşmanlığı söylemlerini gösterdiği yönetimle kanıtladığını vurgulayan Bulun, maçın gözlemcisinin hakem hakkında hazırlayacağı raporu dikkatle takip edeceklerinin altını çizdi. İşte Serdar Bulun’un yaptığı yazılı açıklama: EMEK HIRSIZLIĞI! Bugün oynadığımız Kartepe Suadiye maçında resmen hakeme yenildik. Maçın orta hakemi Sabit Selvi verdiği taraflı kararla mağlubiyetimizde başrol oynadı. Burada alınteri var, emek var. Haftalardır yapılan çalışmaların sonucunu alacağımız maçta bu haksızlığı yapan hakemi Allah’a havale ediyorum. Aynı zat geçen sezonda yine bir Gebze takımı olan Sultan Orhan spor Kulübü aleyhine verdiği kararlarla her zaman gündemde olan, Gebze düşmanlığı tartışmalarını haklı çıkarır bir davranış göstermiştir. Bu yapılan emek hırsızlığını şiddetle kınıyorum. Bakalım gözlemciler de insani davranma yürekliliğini gösterip, bu haksızlığa gerekli cezayı verecekler mi ?
SPORTİF DİREKTÖR SERDAR BULUN MAÇIN HAKEMİNE ÖFKE KUSTU:

Hidropaks Gebze Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun, Kartepe Suadiye maçında çok kötü bir yönetim gösteren maçın orta hakemi Sabit Selvi’ye ateş püskürdü. Hakemin hakkında Gebze düşmanlığı söylemlerini gösterdiği yönetimle kanıtladığını vurgulayan Bulun, maçın gözlemcisinin hakem hakkında hazırlayacağı raporu dikkatle takip edeceklerinin altını çizdi. İşte Serdar Bulun’un yaptığı yazılı açıklama:

EMEK HIRSIZLIĞI!

Bugün oynadığımız Kartepe Suadiye maçında resmen hakeme yenildik. Maçın orta hakemi Sabit Selvi verdiği taraflı kararla mağlubiyetimizde başrol oynadı. Burada alınteri var, emek var. Haftalardır yapılan çalışmaların sonucunu alacağımız maçta bu haksızlığı yapan hakemi Allah’a havale ediyorum. Aynı zat geçen sezonda yine bir Gebze takımı olan Sultan Orhan spor Kulübü aleyhine verdiği kararlarla her zaman gündemde olan, Gebze düşmanlığı tartışmalarını haklı çıkarır bir davranış göstermiştir. Bu yapılan emek hırsızlığını şiddetle kınıyorum. Bakalım gözlemciler de insani davranma yürekliliğini gösterip, bu haksızlığa gerekli cezayı verecekler mi ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.