19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Ekonomisine Gebze Center Desteği

Gebze 09.12.2015 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Ekonomisine Gebze Center Desteği

1.500 kişiye istihdam yaratan Gebze’nin ilk ve tek alışveriş merkezi beş yılda 49,5 milyon ziyaretçi ağırladı

Gebze’nin ilk alışveriş merkezi Gebze Center beş yılda toplam 49,5 milyon ziyaretçi ağırladı. Doğuş GYO tarafından 2010 yılında 185 milyon dolar yatırımla inşa edilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen Gebze Center, 1.500 kişiye istihdam sağladı. Gebzelileri dünyaca ünlü 130 markayla buluşturan, yarattığı 100 milyon dolarlık iş hacmiyle bölge ekonomisinin en güçlü aktörü haline gelen Gebze Center, düzenlediği etkinliklerle sosyal yaşama da renk katmaya devam ediyor. Bölge halkı, Gebze Center’da gerçekleştirilen konserler, canlı yayınlar ve imza günleriyle, aralarında İrem Derici, Serdar Ortaç, Mustafa Ceceli, Volkan Konak, Funda Arar, Edip Akbayram, Kıraç, Demet Akalın, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Atiye, Orhan Gencebay, Ziynet Sali, Linet, Model, Emre Aydın, Keremcem’in olduğu onlarca sanatçıyla tanışma fırsatı buldu. Doğuş GYO tarafından 185 milyon dolarlık yatırımla kurulan Gebze Center beş yılda 49,5 milyon ziyaretçi ağırladı. Gebze’nin ilk alışveriş merkezi olan, yönetimi JLL Türkiye tarafından gerçekleştirilen Gebze Center, yarattığı istihdam ve iş hacmiyle bölge ekonomisine destek olurken, düzenlediği etkinliklerle sosyal yaşamın da renkli ve hareketli mekânı haline geldi. 130 ÖNCÜ MARKAYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR Beş yıl önce 140 bin metrekare alan üzerinde, diğer bir deyişle 20 futbol sahası büyüklükteki bir alanda kurulan Gebze Center, bugün artık giyimden ayakkabıya, kuyumdan kozmetiğe kadar ulusal ve uluslararası alanda üne sahip 130 öncü markaya ev sahipliği yapmaya başladı. Hipermarket, yapı market, elektronik market, mağaza, kafe ve restoranları ve eğlence alanlarıyla 100 milyon USD’ lik iş hacmi yaratan Gebze Center, geçen ay içerisinde bünyesine Danimarka merkezli Hummel ve Lescon spor giyim markalarının yanı sıra herkes için tasarlanmış yeni bir spor merkezi konsepti olan MACFit’i katarak, ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşatmaya devam ediyor. 1.500 kişiye istihdam sağlayan Gebze Center, bölge ekonomisine verdiği desteğin yanı sıra 6.200 m2’lik eğlence alanıyla sosyal hayata da katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, bugüne kadar düzenlenen pek çok çocuk etkinliği, kitap ve yazar imza günleri, bilinçlendirmeye yönelik sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirildi. Ayrıca, aralarında, İrem Derici, Serdar Ortaç, Mustafa Ceceli, Volkan Konak, Funda Arar, Edip Akbayram, Kıraç, Demet Akalın, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Atiye, Orhan Gencebay, Ziynet Sali, Linet, Model, Emre Aydın, Keremcem’in de yer aldığı sanatçıları ağırlayan Gebze Center, 100’e yakın radyo ve TV canlı yayını gerçekleştirerek, Gebzelilere keyifli dakikalar yaşattı. Alışveriş, moda, yeme ve içme alanında ziyaretçilerine yepyeni deneyimler sunmaya devam eden Gebze Center, go-kart, buz pisti, bowling salonu, çocuk eğlence merkezi ve sinemasıyla da sadece yetişkinlere değil, her yaş grubuna seslenmeye devam ediyor.
1.500 kişiye istihdam yaratan Gebze’nin ilk ve tek alışveriş merkezi beş yılda 49,5 milyon ziyaretçi ağırladı

Gebze’nin ilk alışveriş merkezi Gebze Center beş yılda toplam 49,5 milyon ziyaretçi ağırladı. Doğuş GYO tarafından 2010 yılında 185 milyon dolar yatırımla inşa edilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen Gebze Center, 1.500 kişiye istihdam sağladı. Gebzelileri dünyaca ünlü 130 markayla buluşturan, yarattığı 100 milyon dolarlık iş hacmiyle bölge ekonomisinin en güçlü aktörü haline gelen Gebze Center, düzenlediği etkinliklerle sosyal yaşama da renk katmaya devam ediyor. Bölge halkı, Gebze Center’da gerçekleştirilen konserler, canlı yayınlar ve imza günleriyle, aralarında İrem Derici, Serdar Ortaç, Mustafa Ceceli, Volkan Konak, Funda Arar, Edip Akbayram, Kıraç, Demet Akalın, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Atiye, Orhan Gencebay, Ziynet Sali, Linet, Model, Emre Aydın, Keremcem’in olduğu onlarca sanatçıyla tanışma fırsatı buldu.

Doğuş GYO tarafından 185 milyon dolarlık yatırımla kurulan Gebze Center beş yılda 49,5 milyon ziyaretçi ağırladı. Gebze’nin ilk alışveriş merkezi olan, yönetimi JLL Türkiye tarafından gerçekleştirilen Gebze Center, yarattığı istihdam ve iş hacmiyle bölge ekonomisine destek olurken, düzenlediği etkinliklerle sosyal yaşamın da renkli ve hareketli mekânı haline geldi.

130 ÖNCÜ MARKAYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Beş yıl önce 140 bin metrekare alan üzerinde, diğer bir deyişle 20 futbol sahası büyüklükteki bir alanda kurulan Gebze Center, bugün artık giyimden ayakkabıya, kuyumdan kozmetiğe kadar ulusal ve uluslararası alanda üne sahip 130 öncü markaya ev sahipliği yapmaya başladı.

Hipermarket, yapı market, elektronik market, mağaza, kafe ve restoranları ve eğlence alanlarıyla 100 milyon USD’ lik iş hacmi yaratan Gebze Center, geçen ay içerisinde bünyesine Danimarka merkezli Hummel ve Lescon spor giyim markalarının yanı sıra herkes için tasarlanmış yeni bir spor merkezi konsepti olan MACFit’i katarak, ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

1.500 kişiye istihdam sağlayan Gebze Center, bölge ekonomisine verdiği desteğin yanı sıra 6.200 m2’lik eğlence alanıyla sosyal hayata da katkıda bulunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, bugüne kadar düzenlenen pek çok çocuk etkinliği, kitap ve yazar imza günleri, bilinçlendirmeye yönelik sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirildi. Ayrıca, aralarında, İrem Derici, Serdar Ortaç, Mustafa Ceceli, Volkan Konak, Funda Arar, Edip Akbayram, Kıraç, Demet Akalın, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Atiye, Orhan Gencebay, Ziynet Sali, Linet, Model, Emre Aydın, Keremcem’in de yer aldığı sanatçıları ağırlayan Gebze Center, 100’e yakın radyo ve TV canlı yayını gerçekleştirerek, Gebzelilere keyifli dakikalar yaşattı.

Alışveriş, moda, yeme ve içme alanında ziyaretçilerine yepyeni deneyimler sunmaya devam eden Gebze Center, go-kart, buz pisti, bowling salonu, çocuk eğlence merkezi ve sinemasıyla da sadece yetişkinlere değil, her yaş grubuna seslenmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.