19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE EMNİYETİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI

Gebze 01.03.2016 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE EMNİYETİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI

Gebze başta olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinden evlere girerek ziynet eşyası ve para çalan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; İ.Ç isimli şahıs Gebze, Yalova, Ankara, Didim, Marmara Ereğlisi gibi yerlerde bulunan evlere demir levye kullanıp kapıları kanırarak girdi. Evelere giren şahıs içerinden çok sayıda ziynet eşyası ve paraları çalarak kayıplara karıştı. Ardından gelen ihbarları değerlendiren  Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ekipleri yapmış olduğu sıkı takip sonucu İ.Ç'yi İstanbul Maltepe'de kaldığı evde yapmış olduğu operasyon ile yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan zanlı ardından ifadesi alınmak üzere Gebze emniyetine getirildi. Zanlı emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.  11 YIL KESİLMİŞ CEZASI VAR! Ayrıca İ.Ç'nin daha önceden 14 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve 11 yıl 15 gün kesilmiş hapis cezasının bulunduğu bildirildi. Öte yandan polis ekipleri çalınan malzemelerin sahiplerini çağrıda bulunarak emniyete gelerek alabileceğini söylediler.

Gebze başta olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinden evlere girerek ziynet eşyası ve para çalan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; İ.Ç isimli şahıs Gebze, Yalova, Ankara, Didim, Marmara Ereğlisi gibi yerlerde bulunan evlere demir levye kullanıp kapıları kanırarak girdi. Evelere giren şahıs içerinden çok sayıda ziynet eşyası ve paraları çalarak kayıplara karıştı. Ardından gelen ihbarları değerlendiren  Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ekipleri yapmış olduğu sıkı takip sonucu İ.Ç'yi İstanbul Maltepe'de kaldığı evde yapmış olduğu operasyon ile yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan zanlı ardından ifadesi alınmak üzere Gebze emniyetine getirildi. Zanlı emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 

11 YIL KESİLMİŞ CEZASI VAR!

Ayrıca İ.Ç'nin daha önceden 14 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve 11 yıl 15 gün kesilmiş hapis cezasının bulunduğu bildirildi. Öte yandan polis ekipleri çalınan malzemelerin sahiplerini çağrıda bulunarak emniyete gelerek alabileceğini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.