Gebze Emniyeti Teknik Çalıştı

Gebze 16.12.2017 - 22:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Emniyeti Teknik Çalıştı

Kocaeli ve İstanbul'daki iş yerlerinden çeşitli malzemeler çalan 3 şüphelinin hırsızlık anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekipleri, ilçedeki bazı iş yerlerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Sürdürülen teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, kimliklerini belirledikleri şüphelileri takibe aldı. İstanbul'da da çok sayıda malzeme çaldıkları öğrenilen şüpheliler O.Y, S.G ve H.C, İstanbul Sultanbeyli'de bir depodan çuvallarla fındık çaldıkları sırada suçüstü yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Araçtaki fındıklar ise ekiplerce, sahibine teslim edildi. Görüntülerde, zanlıların depodaki malzemeleri araca yüklemesi, polis ekiplerinin baskını sonucu suç üstü yakalanmaları yer alıyor.

Kocaeli ve İstanbul'daki iş yerlerinden çeşitli malzemeler çalan 3 şüphelinin hırsızlık anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekipleri, ilçedeki bazı iş yerlerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Sürdürülen teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, kimliklerini belirledikleri şüphelileri takibe aldı.

İstanbul'da da çok sayıda malzeme çaldıkları öğrenilen şüpheliler O.Y, S.G ve H.C, İstanbul Sultanbeyli'de bir depodan çuvallarla fındık çaldıkları sırada suçüstü yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Araçtaki fındıklar ise ekiplerce, sahibine teslim edildi.

Görüntülerde, zanlıların depodaki malzemeleri araca yüklemesi, polis ekiplerinin baskını sonucu suç üstü yakalanmaları yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.