Gebze Emniyeti Uyardı!

Gebze 18.08.2016 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Emniyeti Uyardı!

Ülkemiz genelinde cebir ve şiddet kullanarak anayasal düzeni ortadan kaldırmak ve devletin birlik ve bütünlüğünü yıkmak amacıyla 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetö/PDY Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenilen darbe girişimi, başta vatandaşlarımız ve kolluk görevlilerince gösterilen üstün mücadele sonucunda başarısız kılınmıştır. Bu durumu fırsata çevirmeye çalışan dolandırıcılar, vatandaşlarımızı telefon ile arayarak kendilerini polis, asker, savcı gibi ünvanlarla tanıtıp “darbe mensupları ve terör örgütü Fetö/PDY üyeleri tarafından adınıza hat çıkarılmış, adınız darbeye karışmış, elimizdeki listelerde sizin de isminiz var, olağanüstü durumdan dolayı oğlunuzu askere alacağız acilen teslim etmeniz lazım, evinizde arama yapacağız” gibi bir takım KURGULARLA vatandaş üzerinde korku ve panik yaratıp para ve mücevher talebinde bulunarak dolandırıcılık ve hırsızlık olayı meydana getirdikleri tespit edilmiştir. Bu ve benzeri yöntemlerle dolandırıcılığa karşı vatandaşlarımızı duyarlı ve dikkatli olmaları, böyle bir durumla karşılaşmaları halinde mağdur olmamaları için derhal en yakın kolluk birimlerine müracaat etmeleri veya 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak durumu bildirmeleri gerekmektedir.        

Ülkemiz genelinde cebir ve şiddet kullanarak anayasal düzeni ortadan kaldırmak ve devletin birlik ve bütünlüğünü yıkmak amacıyla 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetö/PDY Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenilen darbe girişimi, başta vatandaşlarımız ve kolluk görevlilerince gösterilen üstün mücadele sonucunda başarısız kılınmıştır.

Bu durumu fırsata çevirmeye çalışan dolandırıcılar, vatandaşlarımızı telefon ile arayarak kendilerini polis, asker, savcı gibi ünvanlarla tanıtıp “darbe mensupları ve terör örgütü Fetö/PDY üyeleri tarafından adınıza hat çıkarılmış, adınız darbeye karışmış, elimizdeki listelerde sizin de isminiz var, olağanüstü durumdan dolayı oğlunuzu askere alacağız acilen teslim etmeniz lazım, evinizde arama yapacağız” gibi bir takım KURGULARLA vatandaş üzerinde korku ve panik yaratıp para ve mücevher talebinde bulunarak dolandırıcılık ve hırsızlık olayı meydana getirdikleri tespit edilmiştir.

Bu ve benzeri yöntemlerle dolandırıcılığa karşı vatandaşlarımızı duyarlı ve dikkatli olmaları, böyle bir durumla karşılaşmaları halinde mağdur olmamaları için derhal en yakın kolluk birimlerine müracaat etmeleri veya 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak durumu bildirmeleri gerekmektedir.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.