GEBZE ERBAKAN VAKFI İSTANBUL’A ÇIKARMA YAPACAK!

Gebze 03.03.2017 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE ERBAKAN VAKFI İSTANBUL’A ÇIKARMA YAPACAK!

Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan‘ın vefatının 6’ncı yılı dolayısıyla Erbakan Vakfı tarafından anma hazırlıkları son aşamaya geldi.

Erbakan Vakfı tarafından İstanbul‘da, mezarı başında Kuran tilaveti ve hatim dualarıyla başlayacak olan program saat 19.00’da Abdi İpekçi Kapalı Spor Salonu’nda anma etkinlikleri ile devam edecek. İslam ülkelerinden gelen misafirlerin yapacağı konuşmalar sonrasında Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan da kapanış konuşmasını yapacak. ERBAKAN FARKI HER YIL ARTACAK Anma programına Gebze’den ciddi katılım olacağını belirten Vakıf Başkanı Engin Kılıç: “Hocamızın şanına yakışır bir anma programı gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey’in gösterdiği 30.000 hedefini aşmak için elimizden geleni yapıyoruz.  Türkiye’den birçok siyasi geldi geçti, birçok başbakan geldi geçti ama bir tek Erbakan farkıyla her yıl artarak devam eden anma ve anlama programı yapılıyor. Bu da gösteriyor ki bazı dehalar vefat ettiklerinde bile ülkeye hizmet etmeye devam ediyorlar. 28 Şubat bin yıl sürecek diyenlere inat bizim Milli Görüş davamız kıyamete kadar sürecektir. KIBRIS VE FİLİSTEN’DEN MİSAFİRLER GELİYOR Toplantıya Kıbrıs eski Başbakan yardımcısı Serdar Denktaş, Filistin eski başbakanlarından İsmail Heniyye’nin yanı sıra birçok sürpriz misafirde katılım sağlayacak.
Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan‘ın vefatının 6’ncı yılı dolayısıyla Erbakan Vakfı tarafından anma hazırlıkları son aşamaya geldi.

Erbakan Vakfı tarafından İstanbul‘da, mezarı başında Kuran tilaveti ve hatim dualarıyla başlayacak olan program saat 19.00’da Abdi İpekçi Kapalı Spor Salonu’nda anma etkinlikleri ile devam edecek. İslam ülkelerinden gelen misafirlerin yapacağı konuşmalar sonrasında Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan da kapanış konuşmasını yapacak.

ERBAKAN FARKI HER YIL ARTACAK

Anma programına Gebze’den ciddi katılım olacağını belirten Vakıf Başkanı Engin Kılıç: “Hocamızın şanına yakışır bir anma programı gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey’in gösterdiği 30.000 hedefini aşmak için elimizden geleni yapıyoruz.  Türkiye’den birçok siyasi geldi geçti, birçok başbakan geldi geçti ama bir tek Erbakan farkıyla her yıl artarak devam eden anma ve anlama programı yapılıyor. Bu da gösteriyor ki bazı dehalar vefat ettiklerinde bile ülkeye hizmet etmeye devam ediyorlar. 28 Şubat bin yıl sürecek diyenlere inat bizim Milli Görüş davamız kıyamete kadar sürecektir.

KIBRIS VE FİLİSTEN’DEN MİSAFİRLER GELİYOR

Toplantıya Kıbrıs eski Başbakan yardımcısı Serdar Denktaş, Filistin eski başbakanlarından İsmail Heniyye’nin yanı sıra birçok sürpriz misafirde katılım sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.