Gebze EYT açılıyor

Gebze 30.10.2019 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze EYT açılıyor

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Gebze’de dernek binasını açıyor. Açılışa EYTSYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’da katılacak. Yıllardır sosyal medya ve meydanlarda verdikleri mücadele ile dikkatleri üzerlerine çeken EYT’liler Gebze’de dernek binası açıyor. 3 Kasım Pazar günü saat 13.00-16.00 arasında yapılacak olan açılışa EYTSYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’da katılacak. KONFERANS DÜZENLENECEK Katılımın yoğun olması beklenen açılışın yanı sıra bir de konferans verilecek. Konferansta EYTSYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu konuşmacı olarak katılacak. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenecek olan konferans için 0534 651 61 64 – 0537 881 69 71 numaralardan irtibat kurulabileceği belirtildi.  

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Gebze’de dernek binasını açıyor. Açılışa EYTSYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’da katılacak.

Yıllardır sosyal medya ve meydanlarda verdikleri mücadele ile dikkatleri üzerlerine çeken EYT’liler Gebze’de dernek binası açıyor. 3 Kasım Pazar günü saat 13.00-16.00 arasında yapılacak olan açılışa EYTSYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’da katılacak.

KONFERANS DÜZENLENECEK

Katılımın yoğun olması beklenen açılışın yanı sıra bir de konferans verilecek. Konferansta EYTSYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu konuşmacı olarak katılacak. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenecek olan konferans için 0534 651 61 64 – 0537 881 69 71 numaralardan irtibat kurulabileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.