GEBZE FEM KIZ YURDU YIKILIYOR

Gebze 22.07.2016 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE FEM KIZ YURDU YIKILIYOR

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen darbe girişiminden sonra ülke genelinde Fetö Çete Örgütü’nün gelir kaynakları olan dershaneler, okullar ve para kaynağı sağlayan diğer kuruluşlar teker teker kapanıyor.

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen darbe girişiminden sonra ülke genelinde Fetö Çete Örgütü’nün gelir kaynakları olan dershaneler, okullar ve para kaynağı sağlayan diğer kuruluşlar teker teker kapanıyor. Diğer para transferi ya da işbirliği yapan kişi ve kuruluşlar ise mercek altına alınıp haklarında işlem yapılmak üzere sırada bekliyorlar. ÖĞRENCİ YURDU YIKILIYOR Gebze’de ise bugün Fem Özel Okullarına ait olan kız öğrenci yurdunun Gebze Belediyesi ekipleri tarafından yıkılma kararı uygulandı. Yıkılma kararının ardından bugün öğle saatlerince belediye ekipleri tarafından yıkılan Kız öğrenci yurdunun yerine inşaat molozları kaldı.
Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen darbe girişiminden sonra ülke genelinde Fetö Çete Örgütü’nün gelir kaynakları olan dershaneler, okullar ve para kaynağı sağlayan diğer kuruluşlar teker teker kapanıyor.

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen darbe girişiminden sonra ülke genelinde Fetö Çete Örgütü’nün gelir kaynakları olan dershaneler, okullar ve para kaynağı sağlayan diğer kuruluşlar teker teker kapanıyor. Diğer para transferi ya da işbirliği yapan kişi ve kuruluşlar ise mercek altına alınıp haklarında işlem yapılmak üzere sırada bekliyorlar.

ÖĞRENCİ YURDU YIKILIYOR

Gebze’de ise bugün Fem Özel Okullarına ait olan kız öğrenci yurdunun Gebze Belediyesi ekipleri tarafından yıkılma kararı uygulandı. Yıkılma kararının ardından bugün öğle saatlerince belediye ekipleri tarafından yıkılan Kız öğrenci yurdunun yerine inşaat molozları kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.