Gebze finansman merkezi olacak

Gebze 26.06.2019 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze finansman merkezi olacak

Gebze Ticaret Odası Haziran Ayı olağan meclis toplantısında konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Gebze’nin tanımı yaparken ilerde finansmanın merkezi de Gebze olacak diyoruz” dedi.

Gebze Ticaret Odası Haziran ayı olağan meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. GTO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Halk Bankası Bölge Müdürü İsmail Rüştü Atik, Halk Bankası Ekonomistlerinden Bora Taner Yılmaz, GTO Meclis Üyeleri katıldı. Toplantıda ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler selamlama konuşması yaparak, “Bugün Halk Bankası’nın yetkilileri yatırım teşvikleri ile ilgili bir sunum yapacaklar. Sanayinin başkenti Gebze’dir. Bu bölgede 65 ilin kadar ihracat yapmaktadır. TÜRKİYE BİRİNCİSİYİZ Gebze OSB’de 17 banka şubesi vardır. Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan teknoloji bankamız var. Birleşmiş Milletler ile ortak olan bu bankamız ile teknoloji satıyoruz. 37 ilden olan Gebze’nin dinamiklerine baktığımızda hem bilginin hem ilimin kaynak merkezi. Akıllı şehir kavramı ortaya çıktı. Hem mevcudu koruyacağız hem de ekonomiye katkı sağlayacağız. Gebze’nin tanımı yaparken ilerde finansmanın merkezi de Gebze olacak diyoruz. Gebze’de yaşayandan çok çalışan nüfus var. Vergi tahakkukunda Türkiye birincisiyiz.” diye konuştu. GEBZE EKONOMİDE LOKOMOTİF Başkan Çiler’in ardından Halk Bankası Bölge Müdürü İsmail Rüştü Atik konuşarak, “Gebze ekonomide bir lokomotif. Artık üretene, katma değer üretene öncelik verilmelidir. Bu teşvik paketi ile ithalatı azaltmak ve istihdama pozitif katkı yapan firmalara destek için 3 kamu bankasının başlattığı bir model.” dedi. Son olarak ise Halk Bankası Ekonomistlerinden Bora Taner Yılmaz yatırım teşvikleri ile ilgili olarak ve Halk Bankası KOBİ Pazarlama Daire Başkanı Nazmi Bağdanlı, İvme Finansman Paketi ve Ekonomi Değer Kredisi ile ilgili bir sunum yaptılar. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Ticaret Odası Haziran Ayı olağan meclis toplantısında konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Gebze’nin tanımı yaparken ilerde finansmanın merkezi de Gebze olacak diyoruz” dedi.

Gebze Ticaret Odası Haziran ayı olağan meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. GTO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Halk Bankası Bölge Müdürü İsmail Rüştü Atik, Halk Bankası Ekonomistlerinden Bora Taner Yılmaz, GTO Meclis Üyeleri katıldı. Toplantıda ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler selamlama konuşması yaparak, “Bugün Halk Bankası’nın yetkilileri yatırım teşvikleri ile ilgili bir sunum yapacaklar. Sanayinin başkenti Gebze’dir. Bu bölgede 65 ilin kadar ihracat yapmaktadır.

TÜRKİYE BİRİNCİSİYİZ

Gebze OSB’de 17 banka şubesi vardır. Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan teknoloji bankamız var. Birleşmiş Milletler ile ortak olan bu bankamız ile teknoloji satıyoruz. 37 ilden olan Gebze’nin dinamiklerine baktığımızda hem bilginin hem ilimin kaynak merkezi. Akıllı şehir kavramı ortaya çıktı. Hem mevcudu koruyacağız hem de ekonomiye katkı sağlayacağız. Gebze’nin tanımı yaparken ilerde finansmanın merkezi de Gebze olacak diyoruz. Gebze’de yaşayandan çok çalışan nüfus var. Vergi tahakkukunda Türkiye birincisiyiz.” diye konuştu.

GEBZE EKONOMİDE LOKOMOTİF

Başkan Çiler’in ardından Halk Bankası Bölge Müdürü İsmail Rüştü Atik konuşarak, “Gebze ekonomide bir lokomotif. Artık üretene, katma değer üretene öncelik verilmelidir. Bu teşvik paketi ile ithalatı azaltmak ve istihdama pozitif katkı yapan firmalara destek için 3 kamu bankasının başlattığı bir model.” dedi. Son olarak ise Halk Bankası Ekonomistlerinden Bora Taner Yılmaz yatırım teşvikleri ile ilgili olarak ve Halk Bankası KOBİ Pazarlama Daire Başkanı Nazmi Bağdanlı, İvme Finansman Paketi ve Ekonomi Değer Kredisi ile ilgili bir sunum yaptılar.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.