19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri Bitti!

Gebze 03.06.2018 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri Bitti!

Bu sene beşincisi düzenlenen Gebze Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri sona erdi.

Gebze İlçe Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu geleneksel çocuk oyunları şenliği ödül törenine; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarını yeniden gün yüzüne çıkarmak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ Gebze’de başlatılmıştı. Sekiz gün aralıksız süren 2018 Gebze Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nin amacı unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunlarını çocuklara ve gençlere yeniden hatırlatmak, çocuklara oyun kültürünü aşılatmak ve benimsetmek temasıyla yola çıkan şenliğin açılış organizasyonu renkli görüntülere sahne olurken, öğrenciler oyunlarda çok eğlendi. GÜNÜMÜZ KOŞULLARINA UYARLANDI Sona eren ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ ödül töreninde başarılı olan öğrencilere ödüller verildi.  Ödül töreninde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler, “Geleneksel çocuk oyunlarının günümüz koşullarına uydurularak oynatılması ve gelecek kuşaklara da aktarılması amacıyla düzenlenen böyle güzel bir program için İlçe Spor Müdürümüz Gökhan Yavaşer başta olmak üzere emeği geçen ve böyle zeki çevik bireyler yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmelerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.
Bu sene beşincisi düzenlenen Gebze Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri sona erdi.

Gebze İlçe Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu geleneksel çocuk oyunları şenliği ödül törenine; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarını yeniden gün yüzüne çıkarmak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ Gebze’de başlatılmıştı. Sekiz gün aralıksız süren 2018 Gebze Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nin amacı unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunlarını çocuklara ve gençlere yeniden hatırlatmak, çocuklara oyun kültürünü aşılatmak ve benimsetmek temasıyla yola çıkan şenliğin açılış organizasyonu renkli görüntülere sahne olurken, öğrenciler oyunlarda çok eğlendi.

GÜNÜMÜZ KOŞULLARINA UYARLANDI

Sona eren ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ ödül töreninde başarılı olan öğrencilere ödüller verildi.  Ödül töreninde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler, “Geleneksel çocuk oyunlarının günümüz koşullarına uydurularak oynatılması ve gelecek kuşaklara da aktarılması amacıyla düzenlenen böyle güzel bir program için İlçe Spor Müdürümüz Gökhan Yavaşer başta olmak üzere emeği geçen ve böyle zeki çevik bireyler yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmelerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.