Gebze Gençlik Merkezi ücretsiz dersler veriyor

Gebze 23.03.2017 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Gençlik Merkezi ücretsiz dersler veriyor

  Hizmete girdiği günden bu yana ciddi ilgi gören ve çalışmalarıyla takdir kazanan Gebze Gençlik Merkezi yoluna devam ediyor. Bahar mevsimi ile birlikte Gebze Gençlik Merkezi büyük ilgi görmeye devam ediyor. ÜCRETSİZ DERSLER Gebze Gençlik Merkezi yoluna devam ediyor. Bahar mevsimi ile birlikte Gebze Gençlik Merkezi büyük ilgi görmeyi sürdürürken Gebzeli gençler kötü alışkanlıklardan uzak pek çok alanda eğitim ve öğrenim almayı sürdürüyor. Şiir, tiyatro, müzik, edebiyat, spor ve daha pek çok dalda hizmet veren ücretsiz olarak Gebzelilerin karşısına çıkan Gebze Gençlik Merkezi manevi değerlere bağlı gençler yetiştirme misyonuyla çalışmaya devam ediyor. GENÇLER ÇOK MEMNUN Gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri açısından boş zamanlarını ilgi ve istekleri doğrultusunda geçirmek adına kurulan Gebze Gençlik Merkezi pek çok genç ile buluşurken havaların da düzelmesiyle derslere olan ilgi ve alaka artıyor. Has Oda verilen odada edebiyat dersleri de alan gençler çalışmalardan çok memnun. Tüm kursların ücretsiz olduğu Gebze Gençlik Merkezinden faydalanmak için sadece üye olmak yeterli.
 

Hizmete girdiği günden bu yana ciddi ilgi gören ve çalışmalarıyla takdir kazanan Gebze Gençlik Merkezi yoluna devam ediyor. Bahar mevsimi ile birlikte Gebze Gençlik Merkezi büyük ilgi görmeye devam ediyor.

ÜCRETSİZ DERSLER

Gebze Gençlik Merkezi yoluna devam ediyor. Bahar mevsimi ile birlikte Gebze Gençlik Merkezi büyük ilgi görmeyi sürdürürken Gebzeli gençler kötü alışkanlıklardan uzak pek çok alanda eğitim ve öğrenim almayı sürdürüyor. Şiir, tiyatro, müzik, edebiyat, spor ve daha pek çok dalda hizmet veren ücretsiz olarak Gebzelilerin karşısına çıkan Gebze Gençlik Merkezi manevi değerlere bağlı gençler yetiştirme misyonuyla çalışmaya devam ediyor.

GENÇLER ÇOK MEMNUN

Gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri açısından boş zamanlarını ilgi ve istekleri doğrultusunda geçirmek adına kurulan Gebze Gençlik Merkezi pek çok genç ile buluşurken havaların da düzelmesiyle derslere olan ilgi ve alaka artıyor. Has Oda verilen odada edebiyat dersleri de alan gençler çalışmalardan çok memnun. Tüm kursların ücretsiz olduğu Gebze Gençlik Merkezinden faydalanmak için sadece üye olmak yeterli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.