Gebze hakkını aldı!

Gebze 16.04.2019 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze hakkını aldı!

AK PARTİ GEBZE BÖLGESİ’NE ÖNEMLİ GÖREVLER YÜKLEDİ

31 Mart seçimleriyle Kocaeli siyaseti yeniden dizayn edildi. Bu süreç de en önemli payeler Gebze bölgesine verildi. Yıllarca ikinci plana atılan ve oy deposu olarak görülen Gebze Bölgesi, artık siyasette söz sahibi. 31 Mart seçimleri sonrası yeniden şekillenen siyaset, üst düzeyde Gebze Bölgesi’ne hakkı olan makamları verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Başkanvekilliğine Gebze Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çakmak’ı atarken, Büyükşehir Belediye meclis Başkanvekilliğine Zinnur Büyükgöz seçildi. Bununla birlikte önceki gün değişen AK Parti Kocaeli İcra Kurulu’nda Mikdat Aydın Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’nı koruyarak yeniden ikinci adam oldu. Büyükşehir Meclisi Ulaşım Komisyonu Başkanlığına ise Gebze Meclis Üyesi ve eski AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba seçildi. LAYIK OLDUĞUMUZ GÖREVLER Gebze Bölgesi, yıllarca temsilde adaletin sağlanamamasından yakınıyordu. AK parti’ye her seçimde en güçlü desteği veren ve Büyükşehir seçimlerinin kaderini belirleyen Gebze Bölgesi, tarihinde ilk kez hakkı olan görevlere layık görüldü. Yeniden dizayn edilen Kocaeli siyasetinde Akademisyen ve Bürokrat kökenli olan yeni başkan Doç.Dr. Tahir Büyükakın farkını göstererek, hak sahibine hakkını teslim ederek vefa gösterdi. 2023 GEBZE VİZYONU HAYATA GEÇECEK Gebze, potansiyeliyle Kocaeli’nin en güçlü İlçesi konumunda. Türk sanayinin adeta can damarı olan, ülke ekonomisine katma değer sağlayan Gebze ve bölgesinde ki ilçeler siyaseten hep ikinci plana atılıyordu. Kocaeli’nin nüfus yoğunluğunu çeken, seçmen sayısı neredeyse kent genelinin Yüzde 50’sinde olan Gebze Bölgesi, her dönem oy deposu olarak görünse de hizmet alımı ve temsilde adalette Kocaeli’nin arka bahçesi konumundaydı. Gebze Bölgesine verilen görevler, 2023 vizyonunda önemli adımlar atılacağının en güzel göstergesi oldu.
AK PARTİ GEBZE BÖLGESİ’NE ÖNEMLİ GÖREVLER YÜKLEDİ

31 Mart seçimleriyle Kocaeli siyaseti yeniden dizayn edildi. Bu süreç de en önemli payeler Gebze bölgesine verildi. Yıllarca ikinci plana atılan ve oy deposu olarak görülen Gebze Bölgesi, artık siyasette söz sahibi.

31 Mart seçimleri sonrası yeniden şekillenen siyaset, üst düzeyde Gebze Bölgesi’ne hakkı olan makamları verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Başkanvekilliğine Gebze Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çakmak’ı atarken, Büyükşehir Belediye meclis Başkanvekilliğine Zinnur Büyükgöz seçildi. Bununla birlikte önceki gün değişen AK Parti Kocaeli İcra Kurulu’nda Mikdat Aydın Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’nı koruyarak yeniden ikinci adam oldu. Büyükşehir Meclisi Ulaşım Komisyonu Başkanlığına ise Gebze Meclis Üyesi ve eski AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba seçildi.

LAYIK OLDUĞUMUZ GÖREVLER

Gebze Bölgesi, yıllarca temsilde adaletin sağlanamamasından yakınıyordu. AK parti’ye her seçimde en güçlü desteği veren ve Büyükşehir seçimlerinin kaderini belirleyen Gebze Bölgesi, tarihinde ilk kez hakkı olan görevlere layık görüldü. Yeniden dizayn edilen Kocaeli siyasetinde Akademisyen ve Bürokrat kökenli olan yeni başkan Doç.Dr. Tahir Büyükakın farkını göstererek, hak sahibine hakkını teslim ederek vefa gösterdi.

2023 GEBZE VİZYONU HAYATA GEÇECEK

Gebze, potansiyeliyle Kocaeli’nin en güçlü İlçesi konumunda. Türk sanayinin adeta can damarı olan, ülke ekonomisine katma değer sağlayan Gebze ve bölgesinde ki ilçeler siyaseten hep ikinci plana atılıyordu. Kocaeli’nin nüfus yoğunluğunu çeken, seçmen sayısı neredeyse kent genelinin Yüzde 50’sinde olan Gebze Bölgesi, her dönem oy deposu olarak görünse de hizmet alımı ve temsilde adalette Kocaeli’nin arka bahçesi konumundaydı. Gebze Bölgesine verilen görevler, 2023 vizyonunda önemli adımlar atılacağının en güzel göstergesi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.