Gebze Halk Eğitim Merkezi Londra'da

Gebze 28.11.2016 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Halk Eğitim Merkezi Londra'da

Gebze Halk Eğitim Merkezi tarafından Erasmus+ 2016 Teklif Çağrısı döneminde başvurusu yapılan ve kabul edilen “I.C.T. (I Can Teach) Adults” başlıklı Yetişkin Eğitimi alanında KA2 - Stratejik Ortaklıklar (Yenilik Ve İyi Uygulamaların Değişimi İçin İşbirliği) Projesinin başlangıç toplantısı İngiltere’nin Londra kentinde yapıldı. Bu toplantıya Gebze Halk Eğitim Merkezi İngilizce öğretmeni Çağlar ÇELİK ve müdür yardımcısı Fatih DEMİRCİ katıldı. Proje Avrupa Birliği Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmekte olup Gebze Halk Eğitim Merkezinin koordinatörlüğünde İngiltere, Almanya, İtalya ve Romanya’da bulunan yetişkin eğitimi kurumlarının katılımıyla 5 ortaklı olarak yürütülecektir. Projenin öncelikli amacı yetişkin eğitiminde yer alan öğretmenlerin teknoloji kullanım becerilerini artırmak ve bu becerileri kendi sınıflarında kullanabilmelerini sağlamaktır. Bunun yanı sıra amaçlarından bir diğeri de kurslarda yer alan yetişkinlerin teknolojiyi kurslarında ve günlük hayatlarında etkili bir şekilde kullanabilmelerini sağlamak ve bu konuda onları teşvik etmektir.  

Gebze Halk Eğitim Merkezi tarafından Erasmus+ 2016 Teklif Çağrısı döneminde başvurusu yapılan ve kabul edilen “I.C.T. (I Can Teach) Adults” başlıklı Yetişkin Eğitimi alanında KA2 - Stratejik Ortaklıklar (Yenilik Ve İyi Uygulamaların Değişimi İçin İşbirliği) Projesinin başlangıç toplantısı İngiltere’nin Londra kentinde yapıldı. Bu toplantıya Gebze Halk Eğitim Merkezi İngilizce öğretmeni Çağlar ÇELİK ve müdür yardımcısı Fatih DEMİRCİ katıldı.

Proje Avrupa Birliği Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmekte olup Gebze Halk Eğitim Merkezinin koordinatörlüğünde İngiltere, Almanya, İtalya ve Romanya’da bulunan yetişkin eğitimi kurumlarının katılımıyla 5 ortaklı olarak yürütülecektir. Projenin öncelikli amacı yetişkin eğitiminde yer alan öğretmenlerin teknoloji kullanım becerilerini artırmak ve bu becerileri kendi sınıflarında kullanabilmelerini sağlamaktır. Bunun yanı sıra amaçlarından bir diğeri de kurslarda yer alan yetişkinlerin teknolojiyi kurslarında ve günlük hayatlarında etkili bir şekilde kullanabilmelerini sağlamak ve bu konuda onları teşvik etmektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.