19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze-Halkalı 2019’da hizmete girecek

Gebze 21.12.2018 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze-Halkalı 2019’da hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TBMM Genel Kurulunda Bakanlığın bütçesi üzerinde yaptığı konuşmada, Gebze-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi projesini 2019'un ilk çeyreğinde hizmete almayı planladıklarını kaydetti. “GEBZE-HALKALI 2019’DA HİZMETE GİRECEK” Bugüne kadar Marmaray'da seyahat eden yolcu sayısının 300 milyonu aştığına dikkat çeken Turhan, Marmaray’ın devamı niteliğindeki Gebze-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi projesini 2019'un ilk çeyreğinde hizmete almayı planladıklarını kaydetti. “6,5 MİLYON YOLCU GEBZE-HALKALI HATTIYLA ZAMANDAN TASARRUF EDECEK” Böylece yüksek hızlı trenlerin İstanbul /Halkalı'ya kadar hizmet vereceğini ifade eden Bakan Turhan, hattın açılmasıyla 13 istasyondan 16 hatta entegrasyon sağlanacak, yaklaşık 6,5 milyon İstanbullu zamandan tasarruf ederek konforlu ve güvenli seyahat imkanına kavuşacak. Günde bir milyondan fazla yolcunun yararlanacağı Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya inecek." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TBMM Genel Kurulunda Bakanlığın bütçesi üzerinde yaptığı konuşmada, Gebze-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi projesini 2019'un ilk çeyreğinde hizmete almayı planladıklarını kaydetti.

“GEBZE-HALKALI 2019’DA HİZMETE GİRECEK”

Bugüne kadar Marmaray'da seyahat eden yolcu sayısının 300 milyonu aştığına dikkat çeken Turhan, Marmaray’ın devamı niteliğindeki Gebze-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi projesini 2019'un ilk çeyreğinde hizmete almayı planladıklarını kaydetti.

“6,5 MİLYON YOLCU GEBZE-HALKALI HATTIYLA ZAMANDAN TASARRUF EDECEK”

Böylece yüksek hızlı trenlerin İstanbul /Halkalı'ya kadar hizmet vereceğini ifade eden Bakan Turhan, hattın açılmasıyla 13 istasyondan 16 hatta entegrasyon sağlanacak, yaklaşık 6,5 milyon İstanbullu zamandan tasarruf ederek konforlu ve güvenli seyahat imkanına kavuşacak. Günde bir milyondan fazla yolcunun yararlanacağı Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya inecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.