GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Gebze-Halkalı hattında kaza olabilir!”

Gebze 17.12.2018 - 19:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Gebze-Halkalı hattında kaza olabilir!”

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) Genel Başkanı Hasan Bektaş, “Ankara’daki kazadan ders çıkarılmazsa, Gebze-Halkalı hattında da bir kaza yaşanabilir” dedi.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) Genel Başkanı Hasan Bektaş Marmaray projesinde Halkalı-Gebze bölümünde de sinyalizasyon olmadığını ve kaza ihtimalinin olduğunu söyledi. Bektaş, “Bu zihniyet devam ettiği sürece yeni kazalar olabilir. Aynı aksaklıklar devam ederse kazalar olmaya devam edecektir. Marmaray’da önümüzdeki günlerde Halkalı- Gebze arasını 31 Mart’taki yerel seçimlere yetiştirmek için açmayı düşünüyorlar. Marmaray’daki çalıştırma sistemi de aynı Ankara’daki gibi olacaktı. Uyarılarımızı dinlemezler, bu yaşanan kazadan ders çıkarmazlarsa orada da bir kaza yaşanır. Bu şartlarda çalışmaya devam ederlerse kaza olur. GELİŞMELERE PARALEL YATIRIMLAR İlk olarak 2013 yılındaki özelleştirme yasasının iptal edilmesi gerekiyor. İkinci olarak demiryollarına siyasi müdahalede bulunulmaması gerekiyor. Bu kurum siyasi müdahaleyi kaldıracak bir kurum değil.  Üçüncü olarak da demiryollarında dünyanın her tarafında olan teknolojik gelişmelere paralel yatırımların yapılması gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra başka da bir şey yapmaya gerek yok” diye konuştu.
Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) Genel Başkanı Hasan Bektaş, “Ankara’daki kazadan ders çıkarılmazsa, Gebze-Halkalı hattında da bir kaza yaşanabilir” dedi.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) Genel Başkanı Hasan Bektaş Marmaray projesinde Halkalı-Gebze bölümünde de sinyalizasyon olmadığını ve kaza ihtimalinin olduğunu söyledi. Bektaş, “Bu zihniyet devam ettiği sürece yeni kazalar olabilir. Aynı aksaklıklar devam ederse kazalar olmaya devam edecektir. Marmaray’da önümüzdeki günlerde Halkalı- Gebze arasını 31 Mart’taki yerel seçimlere yetiştirmek için açmayı düşünüyorlar. Marmaray’daki çalıştırma sistemi de aynı Ankara’daki gibi olacaktı. Uyarılarımızı dinlemezler, bu yaşanan kazadan ders çıkarmazlarsa orada da bir kaza yaşanır. Bu şartlarda çalışmaya devam ederlerse kaza olur.

GELİŞMELERE PARALEL YATIRIMLAR

İlk olarak 2013 yılındaki özelleştirme yasasının iptal edilmesi gerekiyor. İkinci olarak demiryollarına siyasi müdahalede bulunulmaması gerekiyor. Bu kurum siyasi müdahaleyi kaldıracak bir kurum değil.  Üçüncü olarak da demiryollarında dünyanın her tarafında olan teknolojik gelişmelere paralel yatırımların yapılması gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra başka da bir şey yapmaya gerek yok” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.