GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze-Haremler boş kaldı!

Gebze 06.07.2020 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze-Haremler boş kaldı!

Yıllardır yolcu taşıyan ve kalabalık görüntülerine alışık olduğumuz Gebze-Harem minibüsleri eski günlerini mumla arıyor. Özellikle hafta sonları büyük ilgi gören minibüsler artık yolcu bulmakta zorlanıyor. Hafta sonunda bile tenha ve boş görüntüleriyle dikkat çeken minibüsler eski günleri aratıyor. Yolcular, hem aşırı sıcak hem de salgın tehdidi nedeniyle mümkün oldukça evlerinde kalırken bu durum minibüslerin boş kalmasına neden oluyor. EN BÜYÜK ETKEN SALGIN KORKUSU  Eskiden aşırı kalabalık hallerine alıştığımız Gebze-Harem minibüsleri bu hafta sonunda genel olarak koltukları bile doldurmakta zorlandı. Minibüsçüler bu konudan ötürü takınırken minibüslerde maskesiz yolcu alımına ve belli sayıdan fazla ayakta yolcu alımına müsaade edilmiyor. Tüm bunlara rağmen eskiyi aratan Gebze-Harem minibüsleri yolcu bulmakta zorluk yaşıyor. Bakalım bu tablo daha ne kadar devam edecek?

Yıllardır yolcu taşıyan ve kalabalık görüntülerine alışık olduğumuz Gebze-Harem minibüsleri eski günlerini mumla arıyor. Özellikle hafta sonları büyük ilgi gören minibüsler artık yolcu bulmakta zorlanıyor. Hafta sonunda bile tenha ve boş görüntüleriyle dikkat çeken minibüsler eski günleri aratıyor. Yolcular, hem aşırı sıcak hem de salgın tehdidi nedeniyle mümkün oldukça evlerinde kalırken bu durum minibüslerin boş kalmasına neden oluyor.

EN BÜYÜK ETKEN SALGIN KORKUSU 

Eskiden aşırı kalabalık hallerine alıştığımız Gebze-Harem minibüsleri bu hafta sonunda genel olarak koltukları bile doldurmakta zorlandı. Minibüsçüler bu konudan ötürü takınırken minibüslerde maskesiz yolcu alımına ve belli sayıdan fazla ayakta yolcu alımına müsaade edilmiyor. Tüm bunlara rağmen eskiyi aratan Gebze-Harem minibüsleri yolcu bulmakta zorluk yaşıyor. Bakalım bu tablo daha ne kadar devam edecek?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.