GEBZE HÖBEK’İ BAĞRINA BASTI

Gebze 04.06.2018 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZE HÖBEK’İ BAĞRINA BASTI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Dr. Höbek Gebze SKM’nin düzenlediği programlar kapsamında İlçe ’de bir dizi ziyaretlerde bulundu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Dr. Höbek Gebze SKM’nin düzenlediği programlar kapsamında İlçe ’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gebze’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Höbek, gittiği her yerde büyük bir sevgi ile karşılandı. Ziyaretlerde Milletvekili adayı Höbek’e AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve partililer eşlik etti. ‘’MİLLETİMİZ OYUNLARI SANDIKTA BOZACAK’’ Milletin 24 Haziran’da Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları bir kez daha bozacağını söyleyen Höbek, “Milletimiz milli ve yerli olmayanlara dersini bir kez daha sandıkta verecektir. 24 Haziran’dan sonra eski siyaset anlayışı artık tarihe karışacak. Millete hizmet edenler kazanacak. Yeni dönem millete söyleyecek sözü ve projeleri olanların dönemi olacaktır. Vakit Türkiye vakti, vakit birlik olma vaktidir” diye konuştu. ESNAFLARLA TEK TEK TOKALAŞTI Gebze’deki programlarına Beylikbağı’nda esnafı ziyareti ile başlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, esnafların sorunlarını dinledi. Esnafla tek tek tokalaşan ve dertlerini dinleyen Höbek, esnaftan büyük ilgi gördü. Höbek, esnaf turunun ardından, geçtiğimiz hafta iş kazası geçiren Kahraman Öztürk’e geçmiş olun ziyaretinde bulundu.   İFTAR SONRASI DERNEKLERİ GEZDİ Milletvekili adayı Höbek, iftar vaktine kadar Gebze’de işyeri, STK, ve mahalle ziyaretleri yaptıktan sonra iftarını ise Beylikbağı’nda vatandaşlarla açtı. İftar sonrası Gebze Samsunlular Derneği ve Gebzelilier Derneğinde vatandaşlarla bir araya gelen Höbek, dernek üyelerinin sorunlarını dinledi SAHURA KADAR ÇALIŞTI İftar sonrası Güzeller Mahallesi esnafını da gezen Höbek, daha sonra partililerle birlikte Çoban Mustafapaşa Camii’nde teravih namazını kıldı. Teravih namazı sonrası Kent Meydanında ocaklarında vatandaşla sohbet eden Höbek, Gebze’ programını AK Parti ve MHP’nin üye standını ziyaret ederek tamamladı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Dr. Höbek Gebze SKM’nin düzenlediği programlar kapsamında İlçe ’de bir dizi ziyaretlerde bulundu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Dr. Höbek Gebze SKM’nin düzenlediği programlar kapsamında İlçe ’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gebze’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Höbek, gittiği her yerde büyük bir sevgi ile karşılandı. Ziyaretlerde Milletvekili adayı Höbek’e AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve partililer eşlik etti.

‘’MİLLETİMİZ OYUNLARI SANDIKTA BOZACAK’’

Milletin 24 Haziran’da Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları bir kez daha bozacağını söyleyen Höbek, “Milletimiz milli ve yerli olmayanlara dersini bir kez daha sandıkta verecektir. 24 Haziran’dan sonra eski siyaset anlayışı artık tarihe karışacak. Millete hizmet edenler kazanacak. Yeni dönem millete söyleyecek sözü ve projeleri olanların dönemi olacaktır. Vakit Türkiye vakti, vakit birlik olma vaktidir” diye konuştu.

ESNAFLARLA TEK TEK TOKALAŞTI

Gebze’deki programlarına Beylikbağı’nda esnafı ziyareti ile başlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, esnafların sorunlarını dinledi. Esnafla tek tek tokalaşan ve dertlerini dinleyen Höbek, esnaftan büyük ilgi gördü. Höbek, esnaf turunun ardından, geçtiğimiz hafta iş kazası geçiren Kahraman Öztürk’e geçmiş olun ziyaretinde bulundu.  

İFTAR SONRASI DERNEKLERİ GEZDİ

Milletvekili adayı Höbek, iftar vaktine kadar Gebze’de işyeri, STK, ve mahalle ziyaretleri yaptıktan sonra iftarını ise Beylikbağı’nda vatandaşlarla açtı. İftar sonrası Gebze Samsunlular Derneği ve Gebzelilier Derneğinde vatandaşlarla bir araya gelen Höbek, dernek üyelerinin sorunlarını dinledi

SAHURA KADAR ÇALIŞTI

İftar sonrası Güzeller Mahallesi esnafını da gezen Höbek, daha sonra partililerle birlikte Çoban Mustafapaşa Camii’nde teravih namazını kıldı. Teravih namazı sonrası Kent Meydanında ocaklarında vatandaşla sohbet eden Höbek, Gebze’ programını AK Parti ve MHP’nin üye standını ziyaret ederek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.