19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze, Huzurevi sakinlerini unutmadı!

Gebze 22.03.2019 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze, Huzurevi sakinlerini unutmadı!

18-24 Mart Yaşlılar Haftası olarak kutlanması sebebiyle Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Gebze Huzurevinde bulunan yaşlılarla gerçekleşen programda bir araya geldiler. Programda konuşan Kaymakam Güler, tarihlerin sembolik olduğunu söyleyerek, yılın sadece birkaç günü değil her gün hatırlanmaları gerektiğini ifade etti.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası olarak kutlanması sebebiyle Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler bir an olsun yalnız bırakmadıkları Gebze Huzurevinde bulunan yaşlılarla gerçekleşen programda bir araya geldiler. Programa; Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Hasan Aslan, Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutanı Barış Eke, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Nüfus Müdürü Hasan Aydın,  Tarım Müdürü Murat Taşdemir, Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, SYDV Müdürü İpek Çulha katıldı. Program huzurevi sakinlerince hazırlanan serginin kurdelesinin kesilerek açılışının yapılması ile başladı. Sergi katılanların büyük beğenisini topladı. YANLARINDA OLMALIYIZ Burada konuşan Kaymakam Mustafa Güler selamlamanın ardından; “Her yıl 18-24 Mart arası yaşlılar haftası olarak kutlanmaktadır. Fakat bu tarihler semboliktir. Bizim için her gün yaşlılar günü her gün kadınlar günüdür. Bizi büyüten, koruyan, kollayan, vatana millete hayırlı evlat olmamıza vesile olan büyüklerimiz yılın sadece birkaç günü değil her gün hatırlanmalı ve her gün saygıyla, sevgiyle muamele görmelidir. Gerek insanlığımız, örf-adet, gelenek ve göreneklerimiz gerekse dinimiz yaşlıya saygı konusunda oldukça hassastır. Kur'an-ı Kerimde anne babaya yanınızda yaşlı olarak bulunduklarında bırakın ses yükseltmeyi, öf bile demeyin diyor. Bizde bunun gereği olarak bu konuda oldukça duyarlı olmak zorundayız. Başta anne ve babamız olmak üzere çevremizdeki yaşlılarımızın karşılaştıkları her sorunda, yardıma ihtiyacı oldukları her anda yanlarında olmalıyız ve onlara desteğimizi esirgememeliyiz. ONLARI MUTLU GÖRÜNCE BİZ DE MUTLU OLUYORUZ Bu kurumda şuanda 27 erkek 16 bayan toplam 43 büyüğümüz var. 7 aylık bir kurum ve kurumun müdürü Yıldız Özer geçmiş tecrübesi ile sizlere hizmet ediyor. Kurumun oluşmasında Gebze Belediyesinin emeği var. Verdiği katkıdan dolayı da Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buraya geldiğimde büyüklerimizi mutlu görünce bende çok mutlu oluyorum. Allah büyüklerimize sağlık ve sıhhat versin. Onlar bize dua etsin biz çalışalım, dualarına çok ihtiyacımız var. Müdüründen personeline kadar emek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Gebze Huzurevinde kalan büyüklerimize huzur dolu günler diliyorum.” Dedi.
18-24 Mart Yaşlılar Haftası olarak kutlanması sebebiyle Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Gebze Huzurevinde bulunan yaşlılarla gerçekleşen programda bir araya geldiler. Programda konuşan Kaymakam Güler, tarihlerin sembolik olduğunu söyleyerek, yılın sadece birkaç günü değil her gün hatırlanmaları gerektiğini ifade etti.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası olarak kutlanması sebebiyle Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler bir an olsun yalnız bırakmadıkları Gebze Huzurevinde bulunan yaşlılarla gerçekleşen programda bir araya geldiler. Programa; Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Hasan Aslan, Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutanı Barış Eke, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Nüfus Müdürü Hasan Aydın,  Tarım Müdürü Murat Taşdemir, Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, SYDV Müdürü İpek Çulha katıldı. Program huzurevi sakinlerince hazırlanan serginin kurdelesinin kesilerek açılışının yapılması ile başladı. Sergi katılanların büyük beğenisini topladı.

YANLARINDA OLMALIYIZ

Burada konuşan Kaymakam Mustafa Güler selamlamanın ardından; “Her yıl 18-24 Mart arası yaşlılar haftası olarak kutlanmaktadır. Fakat bu tarihler semboliktir. Bizim için her gün yaşlılar günü her gün kadınlar günüdür. Bizi büyüten, koruyan, kollayan, vatana millete hayırlı evlat olmamıza vesile olan büyüklerimiz yılın sadece birkaç günü değil her gün hatırlanmalı ve her gün saygıyla, sevgiyle muamele görmelidir. Gerek insanlığımız, örf-adet, gelenek ve göreneklerimiz gerekse dinimiz yaşlıya saygı konusunda oldukça hassastır. Kur'an-ı Kerimde anne babaya yanınızda yaşlı olarak bulunduklarında bırakın ses yükseltmeyi, öf bile demeyin diyor. Bizde bunun gereği olarak bu konuda oldukça duyarlı olmak zorundayız. Başta anne ve babamız olmak üzere çevremizdeki yaşlılarımızın karşılaştıkları her sorunda, yardıma ihtiyacı oldukları her anda yanlarında olmalıyız ve onlara desteğimizi esirgememeliyiz.

ONLARI MUTLU GÖRÜNCE BİZ DE MUTLU OLUYORUZ

Bu kurumda şuanda 27 erkek 16 bayan toplam 43 büyüğümüz var. 7 aylık bir kurum ve kurumun müdürü Yıldız Özer geçmiş tecrübesi ile sizlere hizmet ediyor. Kurumun oluşmasında Gebze Belediyesinin emeği var. Verdiği katkıdan dolayı da Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buraya geldiğimde büyüklerimizi mutlu görünce bende çok mutlu oluyorum. Allah büyüklerimize sağlık ve sıhhat versin. Onlar bize dua etsin biz çalışalım, dualarına çok ihtiyacımız var. Müdüründen personeline kadar emek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Gebze Huzurevinde kalan büyüklerimize huzur dolu günler diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.