Gebze İçin O saat Verildi

Gebze 13.08.2016 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze İçin O saat Verildi

Marmara'nın doğusu ile orta ve batı Karadeniz yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerinde 6 ila 10 derece azalacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da da parçalı ve çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava tahmin ediliyor. Yağışların Anadolu yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. SAAT 18:00'DA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nı kapsayan bölgemiz için Cumartesi günü sağanak yağış var, sabah erken saatlerde ve öğleden sonra ani yağış geçişleri görülecek. Meteorolojiye göre, saat 18.00 civarı sağanak yağış bekleniyor. Kentte hissedilen hava sıcaklığı 23 dereceyi geçmeyecek. GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ Meteorolojinin verilerine göre, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Antalya'nın iç kesimleri, Samsun, Ordu ve Tokat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın doğusunda (Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa ve İstanbul'un Anadolu yakasında), Sinop, Bolu, Karabük ve Kastamonu'nun iç kesimlerinde kuvvetli (metrekareye 21-50 kg), Batı Karadeniz kıyı illerinde ise (Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde Çok kuvvetli ve Şiddetli (51-100 kg/metrekare) olması bekleniyor. 6-10 DERECE AZALACAK Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerinde 6 ila 10 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz, Marmara ve Ege ile gece saatlerinden sonra Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeybatı kesimleri, akşam saatlerinden itibaren il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Anadolu yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 25 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 31 Bursa: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 24 derece Adana: Parçalı ve az bulutlu 35 Antalya: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32 Samsun: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30 Trabzon: Parçalı bulutlu 30 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 30 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 39

Marmara'nın doğusu ile orta ve batı Karadeniz yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerinde 6 ila 10 derece azalacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da da parçalı ve çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava tahmin ediliyor. Yağışların Anadolu yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

SAAT 18:00'DA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nı kapsayan bölgemiz için Cumartesi günü sağanak yağış var, sabah erken saatlerde ve öğleden sonra ani yağış geçişleri görülecek. Meteorolojiye göre, saat 18.00 civarı sağanak yağış bekleniyor. Kentte hissedilen hava sıcaklığı 23 dereceyi geçmeyecek.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ

Meteorolojinin verilerine göre, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Antalya'nın iç kesimleri, SamsunOrdu ve Tokat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Marmara'nın doğusunda (Kocaeli, SakaryaYalovaBilecikBursa ve İstanbul'un Anadolu yakasında), SinopBoluKarabük ve Kastamonu'nun iç kesimlerinde kuvvetli (metrekareye 21-50 kg), Batı Karadeniz kıyı illerinde ise (Düzce, ZonguldakBartın ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde Çok kuvvetli ve Şiddetli (51-100 kg/metrekare) olması bekleniyor.

6-10 DERECE AZALACAK

Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerinde 6 ila 10 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı KaradenizMarmara ve Ege ile gece saatlerinden sonra Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeybatı kesimleri, akşam saatlerinden itibaren il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Anadolu yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 25

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 31

Bursa: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 24 derece

Adana: Parçalı ve az bulutlu 35

Antalya: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

Samsun: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

Trabzon: Parçalı bulutlu 30

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 30

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 39

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.