19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE İHH’DAN 54 ÜLKEDE 67 BİN YETİME DESTEK

Gebze 03.04.2016 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE İHH’DAN 54 ÜLKEDE 67 BİN YETİME DESTEK

Gebze İHH Vakfı düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aktarımında bulundu. Basın Birim Başkanı Abdulkadir Yürük,  Gençlerden sorumlu birim başkanı Muharrem Çiftçi ve Yetim Birim Başkanı Recep Demir’in ağırladığı ve açıklamaların yapıldığı basın toplantısında basın mensuplarının soruları da cevaplandırıldı. SAVAŞ SONRASI ÇOCUKLAR MAĞDUR OLDU Toplantının açılış konuşmasını yapan Abdulkadir Yürük,” İHH Yardım vakfının Gebze temsilciliğinin yetkilileri dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın neresinde olursa olsun zulüm görmüş aç ve açıkta kalmış savaş, tabii afet, trafik kazasına uğramış yetim kalmış insanlara yardımda bulunmak üzere her türlü faaliyeti yapmayı kendisine hedef edinmiş bir kuruluştur. Dünya üzerinde 400 milyon çocuk anne ve babasını yahut ta her ikisini de  kaybetmiş durumda olan yetimlerin çok olduğu bilinmektedir. Irak ve Suriye’de savaş sonucunda yetim kalmış çocukların İnsan kaçakçılarının elinde misyonerler tarafından kendi çıkarları için kullanıldıklarını biliyoruz.” Dedi. AYRINTILAR YARIN GAZETEMİZDE

Gebze İHH Vakfı düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aktarımında bulundu. Basın Birim Başkanı Abdulkadir Yürük,  Gençlerden sorumlu birim başkanı Muharrem Çiftçi ve Yetim Birim Başkanı Recep Demir’in ağırladığı ve açıklamaların yapıldığı basın toplantısında basın mensuplarının soruları da cevaplandırıldı.

SAVAŞ SONRASI ÇOCUKLAR MAĞDUR OLDU

Toplantının açılış konuşmasını yapan Abdulkadir Yürük,” İHH Yardım vakfının Gebze temsilciliğinin yetkilileri dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın neresinde olursa olsun zulüm görmüş aç ve açıkta kalmış savaş, tabii afet, trafik kazasına uğramış yetim kalmış insanlara yardımda bulunmak üzere her türlü faaliyeti yapmayı kendisine hedef edinmiş bir kuruluştur. Dünya üzerinde 400 milyon çocuk anne ve babasını yahut ta her ikisini de  kaybetmiş durumda olan yetimlerin çok olduğu bilinmektedir. Irak ve Suriye’de savaş sonucunda yetim kalmış çocukların İnsan kaçakçılarının elinde misyonerler tarafından kendi çıkarları için kullanıldıklarını biliyoruz.” Dedi.

AYRINTILAR YARIN GAZETEMİZDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.