Gebze İl olmalıdır

Gebze 31.03.2016 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze İl olmalıdır

GTO Mart Ayı Meclis toplantısı Gerçekleştirildi. Toplantıya TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz katıldı. Kopuz Gebze’nin il olma vaktinin gelip geçtiğini söyledi.

Gebze Ticaret Odası(GTO) Mart Ayı Olağan Meclis toplantısı ve  Meslek Komiteleri Müşterek toplantısı önceki gün meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısına GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Ali Kopuz  katıldı. Toplantı oda faaliyetlerinin sunumunun ardından Çiler' in konuşması ile başladı. Konuşması öncesinde Çiler  Kütüphaneler Haftası nedeniyle toplantıya katılan Meclis Üyeleri,  Meslek Komitesi üyeleri ve GTO üyelerine kitap dağıttı. Oda faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Çiler Cumhurbaşkanlığına yaptığı ziyarette Gebze Lobiciliği yaptığını özellikle metro ve vergi ödül siteminden Erdoğan’a söz ettiğini söyledi. GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ile yaptıkları Mardin ziyaretinden de bahseden Çiler, yaşanan terör saldırılarının üretimi ve yaşamı aksatmamasının gerektiğini belirtti. GEBZE TÜRKİYENİN ÇİN'İDİR Gebze hakkında öğrendiklerinin kendisini çok şaşırttığını söyleyen TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz ise konuşmasında Gebze’nin il olmayı çoktan hak ettiğini ifade etti.  Kopuz, “Gebze sanayi şehri olmasının yanındaki özellikleri ile beni çok şaşırttı. Gebze tarihi, kültürü, bilim ve teknolojik alt yapısı, nüfus potansiyeli ile büyük bir ilçe, dev bir kenttir. Gebze'nin il olma özelliği geldi de geçiyor bile. Gebze Türkiye için, kalkınması, ihracatı ve büyümesi için çok önemli bir kenttir. Gebze Türkiye'nin Çin' nidir. Gebze'nin bir önemli şansıda Nail bey gibi bir başkana sahip olmasıdır. Nail Başkan Gebze ile ilgili büyük bir uğraş veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan görüşmede bizler sırada beklerken Nail Bey’in Gebze metrosunun önemini anlatıyor olması bunun en güzel örneğidir" açıklamasında bulundu.
GTO Mart Ayı Meclis toplantısı Gerçekleştirildi. Toplantıya TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz katıldı. Kopuz Gebze’nin il olma vaktinin gelip geçtiğini söyledi.

Gebze Ticaret Odası(GTO) Mart Ayı Olağan Meclis toplantısı ve  Meslek Komiteleri Müşterek toplantısı önceki gün meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısına GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Ali Kopuz  katıldı. Toplantı oda faaliyetlerinin sunumunun ardından Çiler' in konuşması ile başladı. Konuşması öncesinde Çiler  Kütüphaneler Haftası nedeniyle toplantıya katılan Meclis Üyeleri,  Meslek Komitesi üyeleri ve GTO üyelerine kitap dağıttı. Oda faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Çiler Cumhurbaşkanlığına yaptığı ziyarette Gebze Lobiciliği yaptığını özellikle metro ve vergi ödül siteminden Erdoğan’a söz ettiğini söyledi. GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ile yaptıkları Mardin ziyaretinden de bahseden Çiler, yaşanan terör saldırılarının üretimi ve yaşamı aksatmamasının gerektiğini belirtti.

GEBZE TÜRKİYENİN ÇİN'İDİR
Gebze hakkında öğrendiklerinin kendisini çok şaşırttığını söyleyen TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz ise konuşmasında Gebze’nin il olmayı çoktan hak ettiğini ifade etti.  Kopuz, “Gebze sanayi şehri olmasının yanındaki özellikleri ile beni çok şaşırttı. Gebze tarihi, kültürü, bilim ve teknolojik alt yapısı, nüfus potansiyeli ile büyük bir ilçe, dev bir kenttir. Gebze'nin il olma özelliği geldi de geçiyor bile. Gebze Türkiye için, kalkınması, ihracatı ve büyümesi için çok önemli bir kenttir. Gebze Türkiye'nin Çin' nidir. Gebze'nin bir önemli şansıda Nail bey gibi bir başkana sahip olmasıdır. Nail Başkan Gebze ile ilgili büyük bir uğraş veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan görüşmede bizler sırada beklerken Nail Bey’in Gebze metrosunun önemini anlatıyor olması bunun en güzel örneğidir" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.