“Gebze il olmayı çoktan hak etti”

Gebze 17.03.2020 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gebze il olmayı çoktan hak etti”

DERNEK FEDERASYON BAŞKANLARINI KAHVALTIDA AĞIRLADIK

Hedef Gazetesi ailesi, dün dernek federasyon başkanlarını kahvaltıda ağırlarken, programın gündeminde Gebze’nin il olma konusu masaya yatırıldı. Tüm başkanlar tek ses olarak, ‘Gebze il olmalı’ kanısında birleşerek, bu süreçte ellerini taşın altına koymaları gerektiğini vurguladılar. Gazetemizin dün sabahki kahvaltısında birbirinden değerli isimler vardı. Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Süleyman Olgun, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu(KOGİDEF) Başkanı Mehmet Elmas, Darıca'da yaşayan Kocaeli ve İstanbul Sinoplular Federasyonu (KOSİDEF) Başkanı Bahattin Demircan, Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED) Başkanı İsrafil Kamacı, Eskişehirliler Derneği ve Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanı Bülent Çevik gazetemize konuk olurken gazetemiz sahibi Abbas Sır’a Gebze’nin il olması yönünde ortak mesaj vererek “Gebze il olmayı hak ediyor. Artık zamanı geldi hatta geçiyor. Bizlerin tek isteği Gebze’yi il olarak görmek” yorumunda bulundular. GAZETEMİZE KONUK OLDULAR Hedef Gazetesi ailesi olarak dün sabah dernek federasyon başkanlarını kahvaltı programımızda ağırladık. Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Süleyman Olgun, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu(KOGİDEF) Başkanı Mehmet Elmas, Darıca'da yaşayan Kocaeli ve İstanbul Sinoplular Federasyonu (KOSİDEF) Başkanı Bahattin Demircan, Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED)Başkanı İsrafil Kamacı, Eskişehirliler Derneği ve Kocaeli Gebze Dernekler Başkanı Bülent Çevik gazetemiz sahibi Abbas Sır ve yazı işleri müdürümüz Çağlar Akar ile bir araya geldi. ZAMANI GELDİ HATTA GEÇİYOR Federasyon başkanlarının ortak mesajı Gebze’nin il olması yönünde olurken başkanlar; “Gebze bir marka. Gebze potansiyeli olan bir değer. Gebze 51 ilden büyük. Gebze’nin il olması sosyal, ekonomik ve kültürel çok şeyi değiştirir. Gebze, il olmayı hak ediyor. Uzun zamandan beri il olmayı bekleyen Gebze artık daha fazla beklememeli. Bizler de bu konuda her zaman üzerimize düşeni yaparız. Artık Gebze’nin il olma zamanı geldi de geçiyor” diyerek ortak görüş belirttiler.
DERNEK FEDERASYON BAŞKANLARINI KAHVALTIDA AĞIRLADIK

Hedef Gazetesi ailesi, dün dernek federasyon başkanlarını kahvaltıda ağırlarken, programın gündeminde Gebze’nin il olma konusu masaya yatırıldı. Tüm başkanlar tek ses olarak, ‘Gebze il olmalı’ kanısında birleşerek, bu süreçte ellerini taşın altına koymaları gerektiğini vurguladılar.

Gazetemizin dün sabahki kahvaltısında birbirinden değerli isimler vardı. Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Süleyman Olgun, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu(KOGİDEF) Başkanı Mehmet Elmas, Darıca'da yaşayan Kocaeli ve İstanbul Sinoplular Federasyonu (KOSİDEF) Başkanı Bahattin Demircan, Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED) Başkanı İsrafil Kamacı, Eskişehirliler Derneği ve Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanı Bülent Çevik gazetemize konuk olurken gazetemiz sahibi Abbas Sır’a Gebze’nin il olması yönünde ortak mesaj vererek “Gebze il olmayı hak ediyor. Artık zamanı geldi hatta geçiyor. Bizlerin tek isteği Gebze’yi il olarak görmek” yorumunda bulundular.

GAZETEMİZE KONUK OLDULAR

Hedef Gazetesi ailesi olarak dün sabah dernek federasyon başkanlarını kahvaltı programımızda ağırladık. Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Süleyman Olgun, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu(KOGİDEF) Başkanı Mehmet Elmas, Darıca'da yaşayan Kocaeli ve İstanbul Sinoplular Federasyonu (KOSİDEF) Başkanı Bahattin Demircan, Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED)Başkanı İsrafil Kamacı, Eskişehirliler Derneği ve Kocaeli Gebze Dernekler Başkanı Bülent Çevik gazetemiz sahibi Abbas Sır ve yazı işleri müdürümüz Çağlar Akar ile bir araya geldi.

ZAMANI GELDİ HATTA GEÇİYOR

Federasyon başkanlarının ortak mesajı Gebze’nin il olması yönünde olurken başkanlar; “Gebze bir marka. Gebze potansiyeli olan bir değer. Gebze 51 ilden büyük. Gebze’nin il olması sosyal, ekonomik ve kültürel çok şeyi değiştirir. Gebze, il olmayı hak ediyor. Uzun zamandan beri il olmayı bekleyen Gebze artık daha fazla beklememeli. Bizler de bu konuda her zaman üzerimize düşeni yaparız. Artık Gebze’nin il olma zamanı geldi de geçiyor” diyerek ortak görüş belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.