Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü, hizmette rekor kırdı!

Gebze 07.01.2020 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü, hizmette rekor kırdı!

Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü, personel sayısına oranla yapılan işlem toplamında Kocaeli birincisi oldu. Toplamda 132 bin 851 işlemin yapıldığı Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü, Büyükşehirli İl mücadelemizin haklılığını da bir kez daha gösterdi.

Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü 2019 yılında işlem rekoru kırdı. Kocaeli’de nüfus artış hızı en yüksek yer olan ve yıllardır İl mücadelesi veren Gebze, Nüfus Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerde bile rekor seviyeye ulaştı. Bir zamanlar Gebze’ye bağlı olan belde durumundaki Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın İlçe olarak ayrılmasına rağmen, Gebze Nüfus Müdürlüğü’nde yapılan işlem sayısı İllere bedel oldu. İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden derlenen işlem sayıları, Gebze’nin farkını ve yükünün ağırlığını bir kez daha gözler önüne serdi. 132 BİN KİŞİYE İŞLEM YAPILDI Her yıl ortalama 10 bin nüfus artışı yaşanan Gebze’de, yapılan işlem sayısı personel sayısına oranla Kocaeli birinciliğini getirdi. Buna göre Kocaeli genelinde en çok işlem yapılan ilçe nüfus müdürlüğü Gebze’de en fazla yeni kimlik işlemleri yapıldı. 2019 yılı içerisinde Gebze İlçe Nüfus müdürlüğünden 90.359 kişi yeni kimlik kartı aldı. Yeni kimlikleri takiben ise 24 bin 746 kişi ise ehliyet belgesi alırken, 7 bin 173 kişi ise pasaport aldı. Gebze İlçe Nüfus müdürlüğünden 1883 kişi için ölüm belgesi alınırken, 6 bin 121 kişi ise doğum için işlem yaptırdı. Gebze’den 2 bin 569 kişi ise, evlenme işlemlerini yaparken, 1583 kişi ise boşanma işlemlerini yaptırdı.
Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü, personel sayısına oranla yapılan işlem toplamında Kocaeli birincisi oldu. Toplamda 132 bin 851 işlemin yapıldığı Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü, Büyükşehirli İl mücadelemizin haklılığını da bir kez daha gösterdi.

Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü 2019 yılında işlem rekoru kırdı. Kocaeli’de nüfus artış hızı en yüksek yer olan ve yıllardır İl mücadelesi veren Gebze, Nüfus Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerde bile rekor seviyeye ulaştı. Bir zamanlar Gebze’ye bağlı olan belde durumundaki Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın İlçe olarak ayrılmasına rağmen, Gebze Nüfus Müdürlüğü’nde yapılan işlem sayısı İllere bedel oldu. İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden derlenen işlem sayıları, Gebze’nin farkını ve yükünün ağırlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

132 BİN KİŞİYE İŞLEM YAPILDI

Her yıl ortalama 10 bin nüfus artışı yaşanan Gebze’de, yapılan işlem sayısı personel sayısına oranla Kocaeli birinciliğini getirdi. Buna göre Kocaeli genelinde en çok işlem yapılan ilçe nüfus müdürlüğü Gebze’de en fazla yeni kimlik işlemleri yapıldı. 2019 yılı içerisinde Gebze İlçe Nüfus müdürlüğünden 90.359 kişi yeni kimlik kartı aldı. Yeni kimlikleri takiben ise 24 bin 746 kişi ise ehliyet belgesi alırken, 7 bin 173 kişi ise pasaport aldı. Gebze İlçe Nüfus müdürlüğünden 1883 kişi için ölüm belgesi alınırken, 6 bin 121 kişi ise doğum için işlem yaptırdı. Gebze’den 2 bin 569 kişi ise, evlenme işlemlerini yaparken, 1583 kişi ise boşanma işlemlerini yaptırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.