Gebze ile İstanbul birleşsin!

Gebze 03.12.2016 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze ile İstanbul birleşsin!

Gebze bölgesindeki esnaf oda başkanları Pazarcılar Odası'nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Odaların ortak sorunlarının konuşulduğu toplantıda esnafların en büyük sorunun vergiye tabi tutulmayan ve denetlenmeyen Suriyeliler olduğu belirtildi. Toplantıda ayrıca İstanbul Anadolu yakasında yeni kurulacak Hal'e Gebze Hali'nin de dahil edilmesi gerektiği vurgulandı ve "Gebze ile İstanbul Hali birleştirilsin" çağrısı yapıldı. SURİYELİ ESNAF DENETLENSİN Gebze bölgesinde faaliyet gösteren esnaf odalarının başkanları Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır başkanlığında bir araya geldi. Gebze Sultan Pastanesi'nde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kemal Kaya da katıldı. Oda başkaları tek tek sıkıntılarını anlatırken en büyük sorunun ise denetimsiz Suriyelilerin olduğu belirtildi. Suriyelilerin hiç bir denetime tutulmamasını eleştiren başkanlar "Suriyeliler hiçbir denetime tutulmadan, vergiye tabi olmadan, vergi ve oda kaydı olmadan dükkan açıyorlar. Bütün esnafın orta sorunu budur. Yetkililer buna engel olsun" dediler. GEBZE İLE İSTANBUL BİRLEŞSİN Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kemal Kaya da toplantıda yaptığı açıklamada Gebze bölgesindeki esnaf odalarının yanında olduğunu belirterek "Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği olarak Gebze bölgesinin her zaman yanındayız. Buradan yetkililere bir konuda çağrı yapıyoruz. İstanbul Anadolu yakasına büyük bir hal binası yapılıyor. Hemen Gebze'nin yanı başına gelen yeni Hal'e Gebze'nin de dahil edilmesini istiyoruz. Gebze 40 ilden daha büyük bir ilçe. Gebze'nin yok sayılmaması gerekiyor. İstanbul'la Gebze birleşsin istiyoruz" dedi. Hal Komisyoncuları Başkanı Zafer Koçak da yaptığı açıklamada "Gebze'deki Hal binası bölgemize yakışmıyor. İstanbul'la birleşmesi konusunda her şey konuşuldu ama lafta kaldı. Devletimizden bu konuda adım atmasını bekliyoruz" dedi.
Gebze bölgesindeki esnaf oda başkanları Pazarcılar Odası'nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Odaların ortak sorunlarının konuşulduğu toplantıda esnafların en büyük sorunun vergiye tabi tutulmayan ve denetlenmeyen Suriyeliler olduğu belirtildi. Toplantıda ayrıca İstanbul Anadolu yakasında yeni kurulacak Hal'e Gebze Hali'nin de dahil edilmesi gerektiği vurgulandı ve "Gebze ile İstanbul Hali birleştirilsin" çağrısı yapıldı.

SURİYELİ ESNAF DENETLENSİN

Gebze bölgesinde faaliyet gösteren esnaf odalarının başkanları Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır başkanlığında bir araya geldi. Gebze Sultan Pastanesi'nde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kemal Kaya da katıldı. Oda başkaları tek tek sıkıntılarını anlatırken en büyük sorunun ise denetimsiz Suriyelilerin olduğu belirtildi. Suriyelilerin hiç bir denetime tutulmamasını eleştiren başkanlar "Suriyeliler hiçbir denetime tutulmadan, vergiye tabi olmadan, vergi ve oda kaydı olmadan dükkan açıyorlar. Bütün esnafın orta sorunu budur. Yetkililer buna engel olsun" dediler.

GEBZE İLE İSTANBUL BİRLEŞSİN

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kemal Kaya da toplantıda yaptığı açıklamada Gebze bölgesindeki esnaf odalarının yanında olduğunu belirterek "Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği olarak Gebze bölgesinin her zaman yanındayız. Buradan yetkililere bir konuda çağrı yapıyoruz. İstanbul Anadolu yakasına büyük bir hal binası yapılıyor. Hemen Gebze'nin yanı başına gelen yeni Hal'e Gebze'nin de dahil edilmesini istiyoruz. Gebze 40 ilden daha büyük bir ilçe. Gebze'nin yok sayılmaması gerekiyor. İstanbul'la Gebze birleşsin istiyoruz" dedi. Hal Komisyoncuları Başkanı Zafer Koçak da yaptığı açıklamada "Gebze'deki Hal binası bölgemize yakışmıyor. İstanbul'la birleşmesi konusunda her şey konuşuldu ama lafta kaldı. Devletimizden bu konuda adım atmasını bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.