19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze İMH’den “Kurban organizasyonu!”

Gebze 07.08.2017 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze İMH’den “Kurban organizasyonu!”

Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi bu yıl da Kurban Bayramı’nda kurban kesim ve hisse organizasyonu gerçekleştirecek.

Kurbanlıklar nezih ortamda İslami usullere uygun olarak kesildikten sonra paketlenerek evlere teslim edilecek. Gebze’de sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetleriyle tanınan Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi, bu yıl beşinci kurban organizasyonunu düzenliyor. Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi yetkililerinden verilen bilgiye göre, hijyenik ortamda, profesyonel kasaplarla kesilip parçalanan eve teslim kurban organizasyonu için kayıtlar devam ediyor. Tamamı yerli, aşılı ve veteriner kontrollü kurbanlıklar, İslami usullere uygun kesildikten sonra parçalanıp paketlenerek eve teslim ediliyor. Organizasyona katılan vatandaşlar dilerlerse randevu saatinde gelip kurban kesimini izleyebiliyor. HİSSE BEDELLERİ 1.350-1.650 LİRA ARASINDA Gebze İMH yetkililerinin verdiği bilgiye göre, İMH mensupları ve vatandaşların iştirakiyle gerçekleştirilen kurban kesim organizasyonunun sınırlı sayıdaki hisseleri hızla doluyor. Tamamı yerli büyükbaş kurbanlıkların hisse dağıtımı kayıt önceliğine göre yapılacak. Kurbanlıklar hijyenik ortamda, profesyonel kasaplar tarafından kesilip parçalanacak ve eve teslim yapılacak. Dileyen vatandaşlar randevu saatinde kesim yerine gelip kurbanlarının kesimini sıcak sohbet ortamında çay içerek takip edebilecek. Tüm hissedarların kurban hissesi Kurban Bayramının birinci günü teslim edilecek. Organizasyona katılmak isteyen vatandaşlar için hisse bedelleri 1.350, 1.500 ve 1.650 lira olarak belirlendi. KURBAN VE DERİ BAĞIŞI KABUL EDİLECEK Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi, vatandaşlardan gelecek kurban ve deri bağışlarını da kabul edecek. İMH yetkilileri, “Eğitim ve hayır faaliyetlerinde kullanılmak üzere, bu yıl kurban ve deri bağışlarını da kabul ediyoruz. Bağış hissesi 850 lira olarak belirlendi. Hisse ayırmak veya kurban ve deri bağışında bulunmak isteyen dostlarımız derneğimizin 0 262 644 30 50 ve 0 530 604 30 50 No’lu telefonlarından görevlilerle irtibat kurabilir” dedi. Gebze İMH’nin kurban kesim ve dağıtım işlemleri Kurban Bayramı’nın birinci günü E-5 Karayolu Safaş arkasında bulunan tesiste gerçekleştirilecek
Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi bu yıl da Kurban Bayramı’nda kurban kesim ve hisse organizasyonu gerçekleştirecek.

Kurbanlıklar nezih ortamda İslami usullere uygun olarak kesildikten sonra paketlenerek evlere teslim edilecek. Gebze’de sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetleriyle tanınan Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi, bu yıl beşinci kurban organizasyonunu düzenliyor. Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi yetkililerinden verilen bilgiye göre, hijyenik ortamda, profesyonel kasaplarla kesilip parçalanan eve teslim kurban organizasyonu için kayıtlar devam ediyor. Tamamı yerli, aşılı ve veteriner kontrollü kurbanlıklar, İslami usullere uygun kesildikten sonra parçalanıp paketlenerek eve teslim ediliyor. Organizasyona katılan vatandaşlar dilerlerse randevu saatinde gelip kurban kesimini izleyebiliyor.

HİSSE BEDELLERİ 1.350-1.650 LİRA ARASINDA

Gebze İMH yetkililerinin verdiği bilgiye göre, İMH mensupları ve vatandaşların iştirakiyle gerçekleştirilen kurban kesim organizasyonunun sınırlı sayıdaki hisseleri hızla doluyor. Tamamı yerli büyükbaş kurbanlıkların hisse dağıtımı kayıt önceliğine göre yapılacak. Kurbanlıklar hijyenik ortamda, profesyonel kasaplar tarafından kesilip parçalanacak ve eve teslim yapılacak. Dileyen vatandaşlar randevu saatinde kesim yerine gelip kurbanlarının kesimini sıcak sohbet ortamında çay içerek takip edebilecek. Tüm hissedarların kurban hissesi Kurban Bayramının birinci günü teslim edilecek. Organizasyona katılmak isteyen vatandaşlar için hisse bedelleri 1.350, 1.500 ve 1.650 lira olarak belirlendi.

KURBAN VE DERİ BAĞIŞI KABUL EDİLECEK

Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi, vatandaşlardan gelecek kurban ve deri bağışlarını da kabul edecek. İMH yetkilileri, “Eğitim ve hayır faaliyetlerinde kullanılmak üzere, bu yıl kurban ve deri bağışlarını da kabul ediyoruz. Bağış hissesi 850 lira olarak belirlendi. Hisse ayırmak veya kurban ve deri bağışında bulunmak isteyen dostlarımız derneğimizin 0 262 644 30 50 ve 0 530 604 30 50 No’lu telefonlarından görevlilerle irtibat kurabilir” dedi. Gebze İMH’nin kurban kesim ve dağıtım işlemleri Kurban Bayramı’nın birinci günü E-5 Karayolu Safaş arkasında bulunan tesiste gerçekleştirilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.