GEBZE KAHRAMANMARAŞLILAR DERNEĞİ AÇILIYOR

Gebze 03.07.2018 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZE KAHRAMANMARAŞLILAR DERNEĞİ AÇILIYOR

Geçtiğimiz aylarda Gebze Bölgesinde yaşayan Kahramanmaraşlıların kurduğu Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği, 8 Temmuz Pazar günü açılıyor.

Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Gebze’de kurulan Kahramanmaraşlılar Derneği 8 Temmuz Pazar günü açılıyor. Dernek Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi 2047/1 No:3 adresinde hizmet verecek. Açılış için gerekli hazırlıkları yapan Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği, Kahramanmaraşlı ve Gebzeli hemşerilerini saat 12:00’de gerçekleşecek olan açılışa davet ediyor. OKTAY, AÇILIŞA DAVET ETTİ Gebze ve çevresinde yaşayan Kahramanmaraşlıları, Derneğin açılışına özellikle davet eden Başkan Adem Oktay; “Üyelerimiz ve hemşerilerimiz arası iletişim kurulmasını akrabalık bağlarının yanında, hemşerilik bağlarının güçlenmesini sağlamak. Güzel şeyler yapmak, şu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek, hayırlı işlere vesile olmak amacıyla kurduğumuz Gebze Kahramanmaraşlılar Derneğimizin açılışına Kahramanmaraşlı ve Gebzeli hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi. Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği açılışına katılmak isteyen ve dernekle ilgili bilgi almak isteyenler Başkan Adem Oktay ve Ahmet Gözel ile 0535 591 12 88 numaralı telefondan irtibata geçebilirler.
Geçtiğimiz aylarda Gebze Bölgesinde yaşayan Kahramanmaraşlıların kurduğu Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği, 8 Temmuz Pazar günü açılıyor.

Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Gebze’de kurulan Kahramanmaraşlılar Derneği 8 Temmuz Pazar günü açılıyor. Dernek Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi 2047/1 No:3 adresinde hizmet verecek. Açılış için gerekli hazırlıkları yapan Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği, Kahramanmaraşlı ve Gebzeli hemşerilerini saat 12:00’de gerçekleşecek olan açılışa davet ediyor.

OKTAY, AÇILIŞA DAVET ETTİ

Gebze ve çevresinde yaşayan Kahramanmaraşlıları, Derneğin açılışına özellikle davet eden Başkan Adem Oktay; “Üyelerimiz ve hemşerilerimiz arası iletişim kurulmasını akrabalık bağlarının yanında, hemşerilik bağlarının güçlenmesini sağlamak. Güzel şeyler yapmak, şu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek, hayırlı işlere vesile olmak amacıyla kurduğumuz Gebze Kahramanmaraşlılar Derneğimizin açılışına Kahramanmaraşlı ve Gebzeli hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi. Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği açılışına katılmak isteyen ve dernekle ilgili bilgi almak isteyenler Başkan Adem Oktay ve Ahmet Gözel ile 0535 591 12 88 numaralı telefondan irtibata geçebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.