19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Kararını Verdi

Gebze 09.03.2019 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Kararını Verdi

Serap Çakır'ın adaylığı da seçim çalışma performansı da tüm dengeleri altüst etmeye devam ediyor

Aday adaylığı öncesi ve sonrasında yaşanan gelişmeler hepimizin malumu. AK Parti, mevcut belediye başkanı Adnan Köşker'i yeniden aday göstermezken, MHP'den Gebze Belediye Başkan adayı olan ancak sonrasında geri çekilen Gebze'nin sevilen ve başarılı iş adamlarından  İlker Çakır'ın eşi Serap Çakır'ın Gebze belediye başkanlığına bağımsız aday olması tüm dengeleri alt üst etti. Çakır'a Gebze'de olağanüstü bir ilgi var. SerapÇakır'ın eşi, İlkerÇakır bu akşam oldukça iddialı bir paylaşım yaparak, 'iddiam tutmaz ise bir daha Gebze'de oturmayacağım' dedi.   İŞTE O PAYLAŞIM
Serap Çakır'ın adaylığı da seçim çalışma performansı da tüm dengeleri altüst etmeye devam ediyor

Aday adaylığı öncesi ve sonrasında yaşanan gelişmeler hepimizin malumu.

AK Parti, mevcut belediye başkanı Adnan Köşker'i yeniden aday göstermezken, MHP'den Gebze Belediye Başkan adayı olan ancak sonrasında geri çekilen Gebze'nin sevilen ve başarılı iş adamlarından  İlker Çakır'ın eşi Serap Çakır'ın Gebze belediye başkanlığına bağımsız aday olması tüm dengeleri alt üst etti. Çakır'a Gebze'de olağanüstü bir ilgi var. SerapÇakır'ın eşi, İlkerÇakır bu akşam oldukça iddialı bir paylaşım yaparak, 'iddiam tutmaz ise bir daha Gebze'de oturmayacağım' dedi.

 

İŞTE O PAYLAŞIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.