GEBZE KARATE’NİN MARKASI

Spor 26.11.2015 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE KARATE’NİN MARKASI

Gebze Şamdan Karate Do Spor Kulübü Başkanı ve Teknik Direktörü Adnan Şamdan, Zafer Pesen’in hazırlayıp sunduğu Sportek Programına konuk oldu.

Gebze Şamdan Karate Do Spor Kulübü Başkanı ve Teknik Direktörü Adnan Şamdan, Zafer Pesen’in hazırlayıp sunduğu Sportek Programına konuk oldu. Teknik Direktör Adnan Şamdan, Endonezya’da yapılan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi Bayan Takım Kata’da temsil eden Milli Sporcularımız Ayca Düzgel, Hatice Başkaya ve Balkan Şampiyonu Milli Sporcumuz Adem Erdem Mazlum ile birlikte, Zafer Pesen’in sorularını yanıtladı. 30 yıldır Gebze gençliğine hizmet ederek on binlerce sporcu yetiştiren Teknik Direktör Şamdan, bu kez Dünya Şampiyonu bir sporcunun babası olarak duygularını anlattı. GEBZE KARATE’NİN MARKASI Endonezya’da 91 Ülkenin katıldığı Dünya Şampiyonası’nda oğlu Eray Şamdan’ın başarısından dolayı büyük gurur duyan Adnan Şamdan, yaşadığı sevincin tarifi olmadığını açıkladı. Adnan Şamdan, Gebze’de başka Dünya Şampiyonu olmadığının altını çizerek Gebze Kamuoyunu Eray’a sahip çıkmaya çağırdı. Eray’ın Türk bayrağını dünyanın her yerinde en üstte dalgalandırdığının altını çizen Şamdan, Gebze’nin Türk Karatesi’nde marka olduğunu söyledi. Yıllardır istikrarlı bir şekilde Gebze’nin Türk Karatesi’nin zirvesinde yer aldığını ifade eden Şamdan, Milli Takıma 4 Sporcu vererek kanıtladıklarını söyledi. DEV BÜTÇELERE KARŞI MÜTEVAZİ YARIŞ Gebze’de sahipsiz ve ilgisiz kalmaktan yakınan Teknik Direktör Adnan Şamdan, olağanüstü Başarılara rağmen hiçbir Kurum ve Kuruluştan destek alamadıklarını söyledi. Tamamen kendi imkanlarıyla kulübü ayakta tuttuklarını ve Milyon Dolarlık bütçelere karşı mütevazi bir şekilde yarıştıklarını dile getirerek Gebze kamuoyundan destek istedi. Gebze’ye Dünya Şampiyonluğunu getirmelerine rağmen sıradan bir olay gibi karşılanmasına içerlenen şamdan, tüm zorluklara rağmen Gebze Gençliğine hizmet etmeye ve yeni destanlar yazmaya devam edeceklerini ifade etti.  
Gebze Şamdan Karate Do Spor Kulübü Başkanı ve Teknik Direktörü Adnan Şamdan, Zafer Pesen’in hazırlayıp sunduğu Sportek Programına konuk oldu.

Gebze Şamdan Karate Do Spor Kulübü Başkanı ve Teknik Direktörü Adnan Şamdan, Zafer Pesen’in hazırlayıp sunduğu Sportek Programına konuk oldu. Teknik Direktör Adnan Şamdan, Endonezya’da yapılan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi Bayan Takım Kata’da temsil eden Milli Sporcularımız Ayca Düzgel, Hatice Başkaya ve Balkan Şampiyonu Milli Sporcumuz Adem Erdem Mazlum ile birlikte, Zafer Pesen’in sorularını yanıtladı. 30 yıldır Gebze gençliğine hizmet ederek on binlerce sporcu yetiştiren Teknik Direktör Şamdan, bu kez Dünya Şampiyonu bir sporcunun babası olarak duygularını anlattı.

GEBZE KARATE’NİN MARKASI

Endonezya’da 91 Ülkenin katıldığı Dünya Şampiyonası’nda oğlu Eray Şamdan’ın başarısından dolayı büyük gurur duyan Adnan Şamdan, yaşadığı sevincin tarifi olmadığını açıkladı. Adnan Şamdan, Gebze’de başka Dünya Şampiyonu olmadığının altını çizerek Gebze Kamuoyunu Eray’a sahip çıkmaya çağırdı. Eray’ın Türk bayrağını dünyanın her yerinde en üstte dalgalandırdığının altını çizen Şamdan, Gebze’nin Türk Karatesi’nde marka olduğunu söyledi. Yıllardır istikrarlı bir şekilde Gebze’nin Türk Karatesi’nin zirvesinde yer aldığını ifade eden Şamdan, Milli Takıma 4 Sporcu vererek kanıtladıklarını söyledi.

DEV BÜTÇELERE KARŞI MÜTEVAZİ YARIŞ

Gebze’de sahipsiz ve ilgisiz kalmaktan yakınan Teknik Direktör Adnan Şamdan, olağanüstü Başarılara rağmen hiçbir Kurum ve Kuruluştan destek alamadıklarını söyledi. Tamamen kendi imkanlarıyla kulübü ayakta tuttuklarını ve Milyon Dolarlık bütçelere karşı mütevazi bir şekilde yarıştıklarını dile getirerek Gebze kamuoyundan destek istedi. Gebze’ye Dünya Şampiyonluğunu getirmelerine rağmen sıradan bir olay gibi karşılanmasına içerlenen şamdan, tüm zorluklara rağmen Gebze Gençliğine hizmet etmeye ve yeni destanlar yazmaya devam edeceklerini ifade etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.