GEBZE KAYMAKAMI EMEKLİ OLUYOR!

Gebze 31.03.2017 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE KAYMAKAMI EMEKLİ OLUYOR!

Kaymakamlar Kararnamesiyle Gebze'de göreve başlayarak ilçede başarılı çalışmalara imza atan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan emekli oluyor. Gebze'ye veda etmeye hazırlanan Kaymakam Arslan için Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bir veda yemeği düzenledi.

Gebze'de 4 yıldır kaymakamlık yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Kaymakam Mehmet Arslan ilçeye veda ediyor. 15 Nisan 2017’de görevi sonlanacak olan Kaymakam Arslan onuruna, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun ev sahipliğinde, bir veda yemeği düzenlendi. Kaymakam Arslan için düzenlenen veda yemeğine, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Vali Yardımcıları; Ekrem Erdoğan, Aziz İnci, Ahmet Büyükçelik, Dursun Balaban, Abdullah Etil, Hasan Gözen, Osman Sarı ve Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş ve Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can katıldı. GÜZELOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ Vali Güzeloğlu, program da yaptığı konuşma da, Kaymakam Arslan’a ülkemizin çeşitli illerinde, ilçelerinde ve ilimizde  yapmış olduğu değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, sağlık ve huzur dolu bir emeklilik hayatı geçirmeleri temennisinde bulunurken günün anısına Hereke Halısının motiflerinin yer aldığı vazo hediye etti. Vali Güzeloğlu’na teşekkür eden Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise, Vali Güzeloğlu ile çalışmaktan onur duyduğunu belirtti. KAYMAKAM MEHMET ARSLAN KİMDİR? 1977 yılında bankacı olarak göreve başlayan ve 1979 tarihinden itibaren de Yunak, Sason Kaymakamlıkları, Mardin Vali Yardımcılığı, Ilgaz, Serik Kaymakamlıkları, Denizli Vali Yardımcılığı, Fethiye, Karşıyaka, Çekmeköy Kaymakamlıklarının ardından son olarak 22.08.2013 tarihinden itibaren de Gebze Kaymakamlığı görevini yaptı.
Kaymakamlar Kararnamesiyle Gebze'de göreve başlayarak ilçede başarılı çalışmalara imza atan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan emekli oluyor. Gebze'ye veda etmeye hazırlanan Kaymakam Arslan için Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bir veda yemeği düzenledi.

Gebze'de 4 yıldır kaymakamlık yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Kaymakam Mehmet Arslan ilçeye veda ediyor. 15 Nisan 2017’de görevi sonlanacak olan Kaymakam Arslan onuruna, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun ev sahipliğinde, bir veda yemeği düzenlendi. Kaymakam Arslan için düzenlenen veda yemeğine, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Vali Yardımcıları; Ekrem Erdoğan, Aziz İnci, Ahmet Büyükçelik, Dursun Balaban, Abdullah Etil, Hasan Gözen, Osman Sarı ve Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş ve Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can katıldı.

GÜZELOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Vali Güzeloğlu, program da yaptığı konuşma da, Kaymakam Arslan’a ülkemizin çeşitli illerinde, ilçelerinde ve ilimizde  yapmış olduğu değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, sağlık ve huzur dolu bir emeklilik hayatı geçirmeleri temennisinde bulunurken günün anısına Hereke Halısının motiflerinin yer aldığı vazo hediye etti. Vali Güzeloğlu’na teşekkür eden Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise, Vali Güzeloğlu ile çalışmaktan onur duyduğunu belirtti.

KAYMAKAM MEHMET ARSLAN KİMDİR?

1977 yılında bankacı olarak göreve başlayan ve 1979 tarihinden itibaren de Yunak, Sason Kaymakamlıkları, Mardin Vali Yardımcılığı, Ilgaz, Serik Kaymakamlıkları, Denizli Vali Yardımcılığı, Fethiye, Karşıyaka, Çekmeköy Kaymakamlıklarının ardından son olarak 22.08.2013 tarihinden itibaren de Gebze Kaymakamlığı görevini yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.