GEBZE KAYMAKAMI GÖREVE BAŞLADI!

Gebze 20.09.2017 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE KAYMAKAMI GÖREVE BAŞLADI!

İlk Öğretim Haftası sebebiyle Gebze Emlak Konutları Okulu’nda bir program düzenlendi. Program protokol konuşmalarının ardından öğrencilerin okuduğu şiir ve halk oyunları gösterileriyle devam etti. GÜLER GÖREVE BAŞLADI Öte yandan Gebze Kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Güler, dün göreve resmen başladı. Kaymakam Güler’in ilk görevi Emlak Konutları Okulu’nda düzenlenen İlk Öğretim Haftası programına katılmak oldu.  Bir süre önce yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Üsküdar’dan Gebze’ye atanan Mustafa Güler dün itibariyle göreve başladı. Gebze Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Emlak Konutları İlk Öğretim Okulu’nda İlk Öğretim Haftası programına katılan Güler’e, ilk hayırlı olsun da eğitim camiasından geldi. İLKÖĞRETİM HAFTASI EMLAK KONUTLARINDA KUTLANDI Gebze Emlak Konutları İlk Öğretim Okulu’nda düzenlenen törenle kutlanan İlk Öğretim Haftası programına Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Emniyet Müdürü Âdem Gider, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldı. Program protokol konuşmalarının ardından öğrencilerin okuduğu şiir ve halk oyunları gösterileriyle devam etti. KAYMAKAM GÜLER BAŞARILAR DİLEDİ Programın ardından sınıfları gezen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve protokol üyeleri öğrenciler ile sohbet etti. Öğrencilere çeşitli sorular soran Mustafa Güler, yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilere başarılar dilerken, tek tek protokol üyelerini öğrenciler ile tanıştırdı.

İlk Öğretim Haftası sebebiyle Gebze Emlak Konutları Okulu’nda bir program düzenlendi. Program protokol konuşmalarının ardından öğrencilerin okuduğu şiir ve halk oyunları gösterileriyle devam etti.

GÜLER GÖREVE BAŞLADI

Öte yandan Gebze Kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Güler, dün göreve resmen başladı. Kaymakam Güler’in ilk görevi Emlak Konutları Okulu’nda düzenlenen İlk Öğretim Haftası programına katılmak oldu.  Bir süre önce yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Üsküdar’dan Gebze’ye atanan Mustafa Güler dün itibariyle göreve başladı. Gebze Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Emlak Konutları İlk Öğretim Okulu’nda İlk Öğretim Haftası programına katılan Güler’e, ilk hayırlı olsun da eğitim camiasından geldi.

İLKÖĞRETİM HAFTASI EMLAK KONUTLARINDA KUTLANDI

Gebze Emlak Konutları İlk Öğretim Okulu’nda düzenlenen törenle kutlanan İlk Öğretim Haftası programına Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Emniyet Müdürü Âdem Gider, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldı. Program protokol konuşmalarının ardından öğrencilerin okuduğu şiir ve halk oyunları gösterileriyle devam etti.

KAYMAKAM GÜLER BAŞARILAR DİLEDİ

Programın ardından sınıfları gezen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve protokol üyeleri öğrenciler ile sohbet etti. Öğrencilere çeşitli sorular soran Mustafa Güler, yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilere başarılar dilerken, tek tek protokol üyelerini öğrenciler ile tanıştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.